Sorry the forum was down most of the 24th of january

Improve this forum and the http://archosfans.com blog
Post Reply
Charbax
Site Admin
Site Admin
Posts: 7055
Joined: Sun Nov 27, 2005 2:40 am
Location: Copenhagen
Contact:

Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by Charbax »

It seems to work fine now again, there was down time for nearly 24 hours, sorry.
syscheck
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 27
Joined: Mon Jan 09, 2012 11:06 am
Location: Netherlands

Re: Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by syscheck »

Still busy finetuning?
'Cause http://forum.archosfans.com doesn't work (redirected to Default Web Page).
Direct to topics does work.
Archos 101 G9 Turbo 16GB 1,2GHz
Charbax
Site Admin
Site Admin
Posts: 7055
Joined: Sun Nov 27, 2005 2:40 am
Location: Copenhagen
Contact:

Re: Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by Charbax »

syscheck wrote:http://forum.archosfans.com doesn't work (redirected to Default Web Page).
Direct to topics does work.
What? Doesn't the forum fully work now?
ifb
Archos Expert
Archos Expert
Posts: 153
Joined: Sun Dec 11, 2011 6:55 pm
Location: Hemel Hempstead UK
Contact:

Re: Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by ifb »

I run three vBulletin forums and have had my fair share of server scares over the years. These crises creep up on you just when you don't expect them!

Ian
Archos 80 G9
Samsung Galaxy Note
Kodiak
Moderator
Moderator
Posts: 1725
Joined: Mon Sep 03, 2007 1:01 am
Location: Richmond VA USA

Re: Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by Kodiak »

Like syscheck says my link directly to the Home Page does not work. I have to enter through direct links to a topic. I can navigate fine once I am in but that link to the home page is now borked.
Charbax
Site Admin
Site Admin
Posts: 7055
Joined: Sun Nov 27, 2005 2:40 am
Location: Copenhagen
Contact:

Re: Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by Charbax »

Kodiak wrote:Like syscheck says my link directly to the Home Page does not work. I have to enter through direct links to a topic. I can navigate fine once I am in but that link to the home page is now borked.
Please explain that again, I don't understand what is broken..
Kodiak
Moderator
Moderator
Posts: 1725
Joined: Mon Sep 03, 2007 1:01 am
Location: Richmond VA USA

Re: Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by Kodiak »

If you do a google search for Archosfans and click on the top link. (Index page) it will fail and take you to a page that tells you to contact the site admin. It is the same thing when you use the link syscheck posted. I have the homepage link saved in my favorites and that does the same thing too.

In the google search the second option down for me is a link to the A5A topic. That gets me into the site without issue, but for some reason those home page links are failing.
Charbax
Site Admin
Site Admin
Posts: 7055
Joined: Sun Nov 27, 2005 2:40 am
Location: Copenhagen
Contact:

Re: Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by Charbax »

Kodiak wrote:If you do a google search for Archosfans and click on the top link. (Index page) it will fail and take you to a page that tells you to contact the site admin. It is the same thing when you use the link syscheck posted. I have the homepage link saved in my favorites and that does the same thing too.

In the google search the second option down for me is a link to the A5A topic. That gets me into the site without issue, but for some reason those home page links are failing.
I don't see any of those bugs, maybe there has been a DNS update when this issue got fixed 12 hours ago that hasn't yet gone through yet worldwide somehow.
ifb
Archos Expert
Archos Expert
Posts: 153
Joined: Sun Dec 11, 2011 6:55 pm
Location: Hemel Hempstead UK
Contact:

Re: Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by ifb »

Works fine for me - I would have thought that if pages under the index work, the index should work too. Maybe you need to clear your browser cache?

Ian
Archos 80 G9
Samsung Galaxy Note
jamie41
Archos Guru
Archos Guru
Posts: 1019
Joined: Fri Mar 04, 2011 7:36 pm

Re: Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by jamie41 »

All the links work fine for me, incl Google search.
Kodiak
Moderator
Moderator
Posts: 1725
Joined: Mon Sep 03, 2007 1:01 am
Location: Richmond VA USA

Re: Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by Kodiak »

I just tried the link syscheck posted and now it goes right through too. It didn't this morning so it must have taken some time to reset.

I am at work though and not home, but it does seem to have cleared it all up now.
syscheck
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 27
Joined: Mon Jan 09, 2012 11:06 am
Location: Netherlands

Re: Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by syscheck »

Tried again and indeed works fine now: must have been the DNS which hadn't come thru yet.
So it looks like on t the edge off the 12-hour barier with DNS changes ;-)
Archos 101 G9 Turbo 16GB 1,2GHz
quasd
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 39
Joined: Thu Sep 22, 2011 10:18 am

Re: Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by quasd »

Just got mine working after deleting browser cache and coockies. Using google chrome. Tried ipconfig /flushdns few times and even tried google dns. Anything I tried I got the same result "Default web page". After thinking about it tried with ie and the site was working just fine and after that remove cache and cookies ->everything started working.
Archos 101 G9 1.5Ghz 1GB ICS 16GB
Greg_e
Archos Guru
Archos Guru
Posts: 319
Joined: Mon Jan 17, 2011 2:06 am

Re: Sorry the forum was down most of the 24th of january

Post by Greg_e »

If I type:
http://forum.archosfans.com/ into my browser (firefox 9) I get the default page thing, if I go to http://forum.archosfans.com/index.php it works fine.
Post Reply

Return to “about ArchosFans.com”