problem with russian keyboard

7", $179 for 2GB, $186 for 8GB in the USA, 149Ôé¼ in Europe
Post Reply
al-re
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 1
Joined: Tue Oct 05, 2010 5:45 am

problem with russian keyboard

Post by al-re »

I'm new man in Archos devices. Yesterday I've bought A7HT, it has russian language pack installed, but one letter "R" (russian P) do not work. Don't you know is it aproblem of firmware and how I can update it
dmitry
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 30
Joined: Mon Jun 14, 2010 4:24 pm

Re: problem with russian keyboard

Post by dmitry »

Hey,
Did you buy it in Russia? Because here in US it does not have anything specific... Just plain 1.5 with Russian interface only and no keyboard. So I'm using ruKeyboard http://androidteam.ru/soft/tools/rukeyboard.html. Works fine for me :).
MichaelJordan
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 1
Joined: Thu Mar 27, 2014 9:29 pm

Re: problem with russian keyboard

Post by MichaelJordan »

Why don't you just use a online russian keyboard like http://russtype.com/? You can use your normal keyboard to type and the best thing: These online keyboards are for free.
Post Reply

Return to “Archos 7 Home Tablet”