how to get the webcam to work

Archos Intel based Laptops
Post Reply
twisted-pixel
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 6
Joined: Wed Jun 17, 2009 1:47 pm

how to get the webcam to work

Post by twisted-pixel »

as subject really.

was chatting to someone on MSN and thought I'd try it, but it says that I don't have one installed!!

anyone have any tips? or advice on how to get it working?

thanks
Budwzr
Archos Guru
Archos Guru
Posts: 674
Joined: Tue Feb 13, 2007 2:30 am

Re: how to get the webcam to work

Post by Budwzr »

You have to turn it on via the blue alternate function keys on top, same for the wifi, it's the one that looks like a little camera.
williamparkar
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 3
Joined: Thu Nov 12, 2009 8:03 am

Re: how to get the webcam to work

Post by williamparkar »

Hello Twisted-pixel,
To use web-cam you have to set up the web-cam the only it can be use, i will show how how to make your web-cam work and use it on internet. First you have to connect you web-cam with you computer or laptop then you will have to install its drivers and its software which are included in the pack when we buy.
After installing your web-cam is ready to work and if you want to test it then open the Web-cam software that you have installed, and you will be able to take pictures. Then you will be able to use it with yahoo messenger, msn messenger and all the other internet software's. If you have any doubt than you can post me and i will reply you.
webcam
kristain
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 3
Joined: Mon Mar 15, 2010 8:22 am
Location: United States
Contact:

Re: how to get the webcam to work

Post by kristain »

I have this problem all the time, i misplaced a disk once, but sadly to say, you need to replace your webcam, OR you could go down to the store you bought your webcam from and ask them, unless its a cheap one from Tescos Etc. they wont help you at all trust me!
Post Reply

Return to “Archos 10, Archos 10S and Archos 13”