New Archos 80 G9 Turbo Problems ...

8" 4:3 1024x768 capacitive, OMAP4460 Dual-core, 3G-optional tablet.
Post Reply
vja4Him
Archos Expert
Archos Expert
Posts: 218
Joined: Wed Oct 27, 2010 8:54 pm
Location: Central California

New Archos 80 G9 Turbo Problems ...

Post by vja4Him »

Just got my new replacement Archos 80 G9 Turbo 250GB Tablet today.

Already having issues ....

I am trying to copy files from my desktop (MacPro Desktop) to the tablet. Was able to copy some, but then got an Error message saying cannot access the tablet.

So I unplugged the cable, then plugged in again. Nothing. Rebooted, was able to access the tablet, but the files I transferred were not there.

Rebooted, then I could see the files. Continued copying more Music files, then got the same Error. Unplugged the cable, plugged back in, continue copying more Music files, then the Error message again.

Also having problems with Market. Most of the Apps I'm trying to download appear to download successfully, but then get an error message. I still cannot download Dolphin Mini Browser. Have tried many times. Other Apps same issue.

Another issue .... Tried to Reboot the tablet, but it was stuck .... the Wheel just kept going around, so had to hold down the Power Button to force Shut Down.

This is the 4th Archos Tablet I've had issues with, and now right from the start ....
- Archos 80 G9 Turbo 250GB
vja4Him
Archos Expert
Archos Expert
Posts: 218
Joined: Wed Oct 27, 2010 8:54 pm
Location: Central California

Re: New Archos 80 G9 Turbo Problems ...

Post by vja4Him »

Now another issue ... Tablet is froze. Can't do anything!!! It froze at the screen where my Music files are. Can't do anything, so I'll have to hold down the Power button again and force Shut Down, then Reboot ....
- Archos 80 G9 Turbo 250GB
vja4Him
Archos Expert
Archos Expert
Posts: 218
Joined: Wed Oct 27, 2010 8:54 pm
Location: Central California

Re: New Archos 80 G9 Turbo Problems ...

Post by vja4Him »

Another issue ... Reboot does NOT work ... !!!

I always have to Force Shut Down, then hold down the Power button again to Start.

Another Issue .... Calibration does NOT work at all.

The Wheel just keeps spinning forever ..... So I have to "Cancel" every time.
- Archos 80 G9 Turbo 250GB
Post Reply

Return to “Archos 80 G9”