CES 2012 archos g9 1.5 ghz will have 1gb ram...

General topics about the Archos G9 series if those topics don't fit in a specific model category below. Also discuss your ideas, suggestions, hopes, wishes, rumors, informations in here.
sarcho
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 20
Joined: Sat Sep 03, 2011 5:06 pm

Re: CES 2012 archos g9 1.5 ghz will have 1gb ram...

Post by sarcho »

maaarek wrote:at mentioned link is told Archos 101 G9 Turbo, 1.2Ghz :-) That's what you will recieve
Yeahh, it is only because I said them to change it from 1.5 to 1.2 to avoid more angry customers... When I was buying it they were very confident what they have and as I said before I even had got email with confirmation it is 1.5 GHz...
djm63401
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 4
Joined: Mon Jan 30, 2012 2:14 am

Re: CES 2012 archos g9 1.5 ghz will have 1gb ram...

Post by djm63401 »

http://hassantahir.com/2012/01/archos-g ... gb-of-ram/

this site says the end of febuary they will get 1 gb of ram they feel that it will help with ice cream sandwich
syscheck
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 27
Joined: Mon Jan 09, 2012 11:06 am
Location: Netherlands

Re: CES 2012 archos g9 1.5 ghz will have 1gb ram...

Post by syscheck »

offtopic: I would rather stick to my G9 1.2 16GB with my 32GB SD for another year, then have the extra weight of a 1.5GHz model with 250GB in my hand when using the tablet for browsing and gaming.

on topic: hope to see that there's a better batterylife with the 1.5 Ghz...
Archos 101 G9 Turbo 16GB 1,2GHz
djm63401
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 4
Joined: Mon Jan 30, 2012 2:14 am

Re: CES 2012 archos g9 1.5 ghz will have 1gb ram...

Post by djm63401 »

For the confirmation if 8GB 1Ghz versions have 512MB RAM and 16GB and 250GB 1.5Ghz versions have 1GB RAM, you have to wait another few days or weeks for Archos to give us an official confirmation on the RAM capacity. As far as I understand, they may still be testing out the different types of RAM and capacities based on the latest Honeycomb 3.2 software most optimized for the high memory bandwidth of the OMAP4460 processor, to determine which type and capacity of RAM to use. Though these 1.5Ghz tablets are probably right now coming out of those factories so Archos should be able to confirm this at any moment now. LetÔÇÖs try again tomorrow and the day after, when the engineers are not on their week-end break and can give us an answer.
djm63401
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 4
Joined: Mon Jan 30, 2012 2:14 am

Re: CES 2012 archos g9 1.5 ghz will have 1gb ram...

Post by djm63401 »

http://blog.gadgethelpline.com/archos-8 ... -february/
http://www.pricephilippines.com/2011/07 ... puter.html

this one lays it out good
http://techiser.com/archos-g9-80-101-ho ... 44525.html

I dont think its the best tablet but i want 250 gb hard drive usb and hdmi wich apple dont have well people say apple has cloud I say have you used cloud drive slow I,m not patiant Im not waiting around Give me Archos with 1gb ram 250 gb hard drive many place are goining to sell u can preorder for 399.99 usd
Post Reply

Return to “General G9 discussions”