Page 1 of 1

HBO GO on Gen8/A101

Posted: Fri Apr 29, 2011 10:41 pm
by ArchosFaninNC
Hey,

Anyone know how to get the new HBO GO onto our devices? I tried a Market search from my 101 and it didn't show up, so I went to the web version and it says it's not compatible with my device. I had no problem getting it on my HTC Thunderbolt.

Any help will be appreciated.

Re: HBO GO on Gen8/A101

Posted: Fri Apr 29, 2011 11:12 pm
by ArchosFaninNC
Ok, didn't know there was a website for this, but I can't seem to get the pop-ups to not be blocked even though I have the block pop-ups unchecked. Is it because I'm using the stock browser? I can see the log in screen if I switch between screens, but I can't seem to get it to become active so I can input my information.

Help again is appreciated.

So... anyone tried the HBO GO app yet?!?

Posted: Sat Apr 30, 2011 5:24 am
by eagle1
Hi Guys.

For some reason, I have never gotten the "full" market app to work correctly in my Archos 70
so when I look for the HBO app (or any other app such as CoPilot, bla bla bla) I cannot find it.
I read that the HBO Go app was released today and I wanted to know if anyone else
in the community has tried it on the Archos, and if it works A-Ok.!


Thanks.

Re: HBO GO on Gen8/A101

Posted: Sat Apr 30, 2011 5:14 pm
by jimijam28
not having luck either, i got the apk. file it installed but keep getting force close error when i try too sign in- guess wont work until they come up with other file for tablets.

Re: HBO GO on Gen8/A101

Posted: Sun May 01, 2011 1:20 pm
by my02vr6
ArchosFaninNC wrote:Hey,

Anyone know how to get the new HBO GO onto our devices? I tried a Market search from my 101 and it didn't show up, so I went to the web version and it says it's not compatible with my device. I had no problem getting it on my HTC Thunderbolt.

Any help will be appreciated.
Install it on your phone, back up with an app installer, then side load to Archos. If it is compatible, it will install.

Re: HBO GO on Gen8/A101

Posted: Fri May 06, 2011 12:58 pm
by eagle1
don't have an Android phone...

#GOSYMBIAN!!! ;)

Re: HBO GO on Gen8/A101

Posted: Mon May 23, 2011 4:29 pm
by eagle1
So... I downloaded the HBO Go app from somewhere but it seems it's not the latest version though?!? It's only 4MB, the one one their page/market says 9MB?!?!

Anyway, the app starts but when you try to sign in, the application Force Closes!!!!!

:(

Anyone got it to work?

Thanks.

Re: HBO GO on Gen8/A101

Posted: Fri May 27, 2011 2:16 pm
by eagle1
I didn't understand what you meant, but it seems the HBO Go app is trying to locate the IMEI (this is a phone Id.) Since the tablet doesn't have one, the application Force Closes.

So basically we are out of luck...


Thanks.

Re: HBO GO on Gen8/A101

Posted: Tue Jul 05, 2011 3:15 pm
by gte105u
Anyone know of anything done to help us Archos Fans be able to access HBO Go?

Re: HBO GO on Gen8/A101

Posted: Wed Jul 06, 2011 2:24 pm
by Ach
No new updates yet for us. Freaking sucks!

But we're not alone - Motorola Xoom owners still haven't found a solution, same with other tablets.


Surprised there isn't more development on XDA to hack this and get it working! Guess we just have to wait.

Re: HBO GO on Gen8/A101

Posted: Wed Jul 06, 2011 7:28 pm
by gte105u
Surprised that HBO is willing to put out such limitations on Android devices. Tablets are the ideal medium to watch the service they are offering and there are a lot that don't support it.

Re: HBO GO on Gen8/A101

Posted: Sat Dec 17, 2011 8:26 am
by Ach
UPDATE:

Install the new version of HBO GO from the market, IT WORKS!

(make sure to uninstall whatever old version you have before you install this new one)

HBO GO on Gen8/A101

Posted: Wed Mar 21, 2012 8:26 pm
by GiseleSer
The Gen1s are as rare as hens teath. I hardly ever see one and dont even know which ones are active it the Lightning community.

I can PM gen2 guys all day long.

Anyone have any ideas that will work without stepping on toes.

This all started with them and now they have disappeared????