Where can I get Aldiko without cut-off?

10.1" capacitive, $269 for 8GB, $296 for 16GB, HDMI output, webcam...
Post Reply
Kanat
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 34
Joined: Tue Oct 19, 2010 10:42 am

Where can I get Aldiko without cut-off?

Post by Kanat »

GUYS, WHERE I CAN GET ALDIKO WITHOUT CUT OFF? :o

THANK A LOT!!!
Last edited by Harfainx on Sun Dec 12, 2010 9:19 pm, edited 1 time in total.
Reason: Edit by Harfainx - Removed caps lock from title
blazingwolf
Archos Guru
Archos Guru
Posts: 328
Joined: Mon Sep 27, 2010 3:16 pm

Re: GUYS, WHERE I CAN GET ALDIKO WITHOUT CUT OFF?

Post by blazingwolf »

Appslib market.
Follow me on mytabletlife.com.
Kanat
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 34
Joined: Tue Oct 19, 2010 10:42 am

Re: GUYS, WHERE I CAN GET ALDIKO WITHOUT CUT OFF?

Post by Kanat »

blazingwolf wrote:Appslib market.
I took from there but same problem
blazingwolf
Archos Guru
Archos Guru
Posts: 328
Joined: Mon Sep 27, 2010 3:16 pm

Re: GUYS, WHERE I CAN GET ALDIKO WITHOUT CUT OFF?

Post by blazingwolf »

Hmm. I thought that one was the fixed one. My apologies. If that's the case then there is no fixed version available at this time.
Follow me on mytabletlife.com.
Kanat
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 34
Joined: Tue Oct 19, 2010 10:42 am

Re: GUYS, WHERE I CAN GET ALDIKO WITHOUT CUT OFF?

Post by Kanat »

blazingwolf wrote:Hmm. I thought that one was the fixed one. My apologies. If that's the case then there is no fixed version available at this time.
Yes, it needs update!
syounger64
Archos User
Archos User
Posts: 123
Joined: Wed Jun 23, 2010 4:14 am

Re: GUYS, WHERE I CAN GET ALDIKO WITHOUT CUT OFF?

Post by syounger64 »

I used this app and gave up on it. I contacted support and they dont know what they're talking about so I switched to the nook for my 101.
baxjohnson
Archos Expert
Archos Expert
Posts: 188
Joined: Thu Mar 25, 2010 1:25 am

Re: GUYS, WHERE I CAN GET ALDIKO WITHOUT CUT OFF?

Post by baxjohnson »

Try the version here.

wiki.archosfans.com/index.php?title=List_of_Applications_tested_to_work



Bax
A5A 160GB | 101 16gb
JiveMofo
Archos User
Archos User
Posts: 69
Joined: Mon Dec 06, 2010 1:57 pm

Re: GUYS, WHERE I CAN GET ALDIKO WITHOUT CUT OFF?

Post by JiveMofo »

change your vertical margins to 30. descenders will still get cut off on some pages, but over all it works fine.

some one needs to find you a keyboard withe caps lock cut off also, lol.
675 Trip
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 32
Joined: Tue Nov 23, 2010 7:27 pm

Re: GUYS, WHERE I CAN GET ALDIKO WITHOUT CUT OFF?

Post by 675 Trip »

syounger64 wrote:I used this app and gave up on it. I contacted support and they dont know what they're talking about so I switched to the nook for my 101.
+1
macemoneta
Archos Expert
Archos Expert
Posts: 195
Joined: Mon Oct 25, 2010 3:34 pm
Location: NJ
Contact:

Re: Where can I get Aldiko without cut-off?

Post by macemoneta »

In Aldiko, when reading a book, Menu->Settings and increase the margins slightly.
Post Reply

Return to “Archos 101 Internet Tablet”