Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

General Gen8 Archos Tablet discussions
RAHIEM69D
Archos User
Archos User
Posts: 85
Joined: Fri Dec 10, 2010 4:38 pm

Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by RAHIEM69D »

Hello all, just checked the market and a newer version of flash 10.2 that was leaked last week! Downloading now, will post updates soon
RAHIEM69D
Archos User
Archos User
Posts: 85
Joined: Fri Dec 10, 2010 4:38 pm

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by RAHIEM69D »

Holey crap!! Now my browser can play IGN.com videos without crashing the browser!!!! I have watched two vids and my browser does not crash anymore!! guys, oddly the update says 10.1, but when you scroll to the bottom and see the version it says 10.2??? So far, my vids are not stuttering at all!! So happy now..maybe this was what Archos was waiting for adobe to complete..happy days!! =D> =D> =D>
RAHIEM69D
Archos User
Archos User
Posts: 85
Joined: Fri Dec 10, 2010 4:38 pm

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by RAHIEM69D »

2nd update..really, really impressed..NBA.com no longer crashes, ign vids plays flawlessly..everything is syncing perfectly, and the touch interface is much improved from the leaked copy... I will try a 720p youtube video shortly
ChrisH
Archos User
Archos User
Posts: 130
Joined: Tue Jan 18, 2011 10:20 pm
Location: Co Kerry, Ireland

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by ChrisH »

just downloaded and installed this - I can watch RTE iplayer in full screen mode now with no crashes, great! Much better =D>
8Gb Archos 101
buckinpgh
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 8
Joined: Sun Mar 06, 2011 11:20 pm

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by buckinpgh »

Why cant i find this on market? I've done market fix but don't see it.
ray1234
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 13
Joined: Fri Jan 14, 2011 5:26 am

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by ray1234 »

buckinpgh wrote:Why cant i find this on market? I've done market fix but don't see it.
I don't know if it is happening to you, for me, I don't see adobe flash any more if I do the market fix, I see other software but I lose adobe flash. I need to unfix it to see adobe flash.
buckinpgh
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 8
Joined: Sun Mar 06, 2011 11:20 pm

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by buckinpgh »

ray1234 wrote:
buckinpgh wrote:Why cant i find this on market? I've done market fix but don't see it.
I don't know if it is happening to you, for me, I don't see adobe flash any more if I do the market fix, I see other software but I lose adobe flash. I need to unfix it to see adobe flash.
How do you unfix?
adubrovs
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 15
Joined: Mon Feb 14, 2011 3:31 pm

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by adubrovs »

I noticed I'm having the same issue. But it's not just with Adobe Flash. Before I did the fix I could see and download Adobe Flash from the market. After fix, i can't see it any more. I also couldn't see Guerrilla Bob after doing a market fix, but was able to download it before doing the fix....
ray1234 wrote:
buckinpgh wrote:Why cant i find this on market? I've done market fix but don't see it.
I don't know if it is happening to you, for me, I don't see adobe flash any more if I do the market fix, I see other software but I lose adobe flash. I need to unfix it to see adobe flash.
gte105u
Archos Guru
Archos Guru
Posts: 495
Joined: Wed Dec 22, 2010 2:59 pm

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by gte105u »

I did the fix a long time ago (several times actually). I was able to download last night no problem.
A70 250GB|Acer A500|HTC Thunderbolt
CrunchyDoodle
Archos User
Archos User
Posts: 80
Joined: Thu Nov 25, 2010 5:26 am
Location: Southern California

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by CrunchyDoodle »

Aaarrgg! Now I can't install even the leaked Flash 10.2! :shock: :?

I had no trouble uninstalling the leaked 10.2 on my A43 and then locating and installing the official Flash 10.2 from the Android Market. A piece of cake. :D Not so good on my A101. I uninstalled the leaked 10.2 and then went to Market. I couldn't find Flash 10.2. So I went to Market on my desktop PC and found it. It then refused to install it claiming it was not compatible with my device. So then I tried a few other things like clearing the market cache and the Google Framework data. BAD IDEA! :evil: :( I broke Market. So now I installed the gapps 5 final and I have market back exactly as before. When I try to install the leaked 10.2, it errors out, so I installed the 10.1 I had from before.

So how do I fix this? I'd like to have the official Flash 10.2 and what's with Market saying my A101 is not compatible with it while my A43 is? They both have the same recent firmware.

Bye. 8)
ChrisH
Archos User
Archos User
Posts: 130
Joined: Tue Jan 18, 2011 10:20 pm
Location: Co Kerry, Ireland

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by ChrisH »

I did the market fix a while back when I first got my 101 following Allen's tips. Flash10.2 appeared no problem in Market, downloaded and installed and appears way better. Of course I could have messed up the original fix, maybe that's why it works :roll:
8Gb Archos 101
mpar
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 31
Joined: Thu Nov 04, 2010 5:41 am

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by mpar »

Flash 10.2 is available via this link

http://www.arctablet.com/blog/archos-ta ... droid-2-2/

There is a link to download it directly in the middle of the page.
CrunchyDoodle
Archos User
Archos User
Posts: 80
Joined: Thu Nov 25, 2010 5:26 am
Location: Southern California

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by CrunchyDoodle »

Thank you! =D>

Bye. 8)
mpar wrote:Flash 10.2 is available via this link

http://www.arctablet.com/blog/archos-ta ... droid-2-2/

There is a link to download it directly in the middle of the page.
mpar
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 31
Joined: Thu Nov 04, 2010 5:41 am

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by mpar »

You're welcome!
syounger64
Archos User
Archos User
Posts: 123
Joined: Wed Jun 23, 2010 4:14 am

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by syounger64 »

As far as I can tell....cnettv.com is a no go.
syounger64
Archos User
Archos User
Posts: 123
Joined: Wed Jun 23, 2010 4:14 am

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by syounger64 »

Youtube seems to be ok
AllenPapapetrou
Archos Guru
Archos Guru
Posts: 5191
Joined: Sat Sep 20, 2008 10:52 am
Location: Hanapepe, HI

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by AllenPapapetrou »

I installed the Market version replacing the leaked version. It appears to run better in YT. The Standard Browser crashes on my repeatedly if I don't allow it to load pages completely.

Allen
-An old geek 8)
5IT|A70S|A101
sestoasis
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 39
Joined: Fri Oct 01, 2010 8:43 am

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by sestoasis »

Hi, is the resolution of the megavideo's video better with this version of flash?
EmperorK
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 9
Joined: Tue Feb 22, 2011 5:35 am

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by EmperorK »

mine is still a bit choppy if i'm being honest..
davemonfl
Archos Expert
Archos Expert
Posts: 187
Joined: Thu Oct 07, 2010 1:21 pm

Re: Adobe Flashplayer 10.2 is out!!

Post by davemonfl »

EmperorK wrote:mine is still a bit choppy if i'm being honest..
Holy crap!!!! Was thinking this whole time Stage vu was playing choppy cause of my crappy DSL connection. Installed this latest Flash and can now watch entire episodes of TV shows smooth as can be !!!! Excellent !!!
Archos70
Archos101
iPad 2
Acer A100
Post Reply

Return to “General Archos Gen8: Archos 28, 32, 43, 70 and 101 Internet Tablets”