Page 1 of 1

NEED ARCHOS 9 FACTORY IMAGE

Posted: Wed Aug 22, 2012 9:17 pm
by v0raz
I tried to install microsoft office on my Archos 9 PC and after restart , an update error comes up while booting up. I tried everything already and unfortunately I didn`t do a factory image when the unit arrived. (Why the manufacturer do not ship this tablet with the image preloaded???).

Any help or link containing this image would be greatly appreciated.

Thanks,

Re: NEED ARCHOS 9 FACTORY IMAGE

Posted: Fri Oct 12, 2012 7:03 pm
by Miakica
I have a recovery disk, but it was damaged.
I called Archos, and they sent me a new Recovery DVD, no charge.
The way it was explained to me is, since it is in the box, it has a 1 year warranty, just like anything ele in that box

Hope this helps



Image

Re: NEED ARCHOS 9 FACTORY IMAGE

Posted: Sun Nov 18, 2012 9:17 am
by jmdiavolo
Hello can you upload an iso image from your disk please i need this please [email protected]

Re: NEED ARCHOS 9 FACTORY IMAGE

Posted: Tue Jul 12, 2016 7:44 pm
by nchicote
Hello I also need the same image recover.... please

can you upload an iso image from your disk, please?

[email protected]