Got Google Market working under Froyo

Special Developer Edition Firmwares and Hacking on Archos 5 IT, 5/7 IMT, 605/705, with Android, ├àngstr├Âm and other Linux
janis605
Archos User
Archos User
Posts: 102
Joined: Fri Feb 19, 2010 9:11 pm
Location: Datteln, Germany
Contact:

Re: Got Google Market working under Froyo

Post by janis605 »

Did u try flash or any of the 2.x games?

I tried Asphalt 5 HD (free version in Market) but it can't detect the storage as big enough.

...Flash 10 is in my Market. 8)
15 characters?!
ruuk
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 21
Joined: Sat Oct 16, 2010 9:21 pm
Location: Oregon, USA

Re: Got Google Market working under Froyo

Post by ruuk »

this may sound noobish but how do i gain write access to /system/app/ ? I can't get astro or expert file manager to write to the folder. :(
namain
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 4
Joined: Wed Jun 23, 2010 9:34 pm

Re: Got Google Market working under Froyo

Post by namain »

this may sound noobish but how do i gain write access to /system/app/ ? I can't get astro or expert file manager to write to the folder. :(


It's probably easiest to modify the image before you try to load it onto your tablet. If you run Linux on your desktop you just need to run the following commands:

Code: Select all

gunzip froyo.img.gz
sudo mount froyo.img /mnt -o loop
cp gapps/* /mnt/system/app/
sudo umount /mnt


I'm assuming you've named the image file froyo.img of course. You should be able to modify the image fairly easily in Windows using 7zip.
Post Reply

Return to “Open Development”