firmware 1.6.10: OK button rarely works

Post Reply
richlin71
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 7
Joined: Thu Nov 09, 2006 8:55 pm

firmware 1.6.10: OK button rarely works

Post by richlin71 »

my "OK" button hardly ever works these days. sometimes it'll work if i hold it down with a lot of pressure, and very occasionally it will work perfectly...but 95% of the time it just doesn't work.

i've tried the "repair disk", reformatting, and even downgrading the firmware. still doesn't work.

anyone else having this problem?
kitty
Archos Guru
Archos Guru
Posts: 281
Joined: Fri Dec 29, 2006 1:13 pm

Post by kitty »

Are you sure it is the firmware and not a poorly working switch contact?
goodrench
Archos User
Archos User
Posts: 61
Joined: Wed Jan 17, 2007 4:24 am

Post by goodrench »

kitty wrote:Are you sure it is the firmware and not a poorly working switch contact?
Mechanical parts ALWAYS wear out.
only a matter of time.
phut
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 24
Joined: Tue Feb 06, 2007 1:52 pm

Post by phut »

Mechanical parts do wear out, but usually not this quickly.

IF in fact it's the fault of the firmware, more pressure on the OK button will not cause any difference in whether you get a response or not.
kawiultraman
Archos Guru
Archos Guru
Posts: 957
Joined: Sat Dec 16, 2006 2:28 pm

Post by kawiultraman »

It seems strange that firmware would cause the issue, but you could always just downgrade back to 1.6.04 or earlier and see if the issue persists.
604owner
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 48
Joined: Fri Jan 19, 2007 11:47 pm
Location: Boston, Massachusetts

Post by 604owner »

My guess is that it is a mechanical issue. Just in case, have you calibrated the touch screen. That "may" help (?????)

Lastly, you can force a reformat. This may help, but I do NOT have all the confidence in the world in this operating system.

Good Luck
Post Reply

Return to “604 WiFi”