AV380 Firmware?

Old generations (2002, 2003, 2004)
Post Reply
smegs
Archos User
Archos User
Posts: 117
Joined: Tue Aug 07, 2007 10:05 pm
Location: Midlands, England, UK.

AV380 Firmware?

Post by smegs »

Hello All.

Just been given a AV380, when turned on, it's asking me to re-install FIRMWARE.
I've been to the Archos site, looked for AV380, but it's coming up with AV300 series Firmware. Is this the same FIRMWARE that goes onto the AV380 please?

Thanks.
605 160Gb & 80Gb
smegs
Archos User
Archos User
Posts: 117
Joined: Tue Aug 07, 2007 10:05 pm
Location: Midlands, England, UK.

Re: AV380 Firmware?

Post by smegs »

Not to worry, I've done it.
605 160Gb & 80Gb
Post Reply

Return to “AV400, AV300, AV100 and JBMM”