AV480 won't power up

Old generations (2002, 2003, 2004)
Post Reply
screwer
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 2
Joined: Wed Nov 26, 2008 1:50 pm

AV480 won't power up

Post by screwer »

My AV400 series (AV480) won't sart up. When I power on, a loading bar appears and stops just as it is nearly fully loaded and freezes, and thats it! It stays in frozen with the red light on.
Anybody got any ideas how to fix this problem?
roylovelock
Moderator
Moderator
Posts: 3334
Joined: Tue Nov 14, 2006 3:15 am
Location: essex uk
Contact:

Re: AV480 won't power up

Post by roylovelock »

sounds like a dead drive to me if the power light stays on. one good thing though the drive is do it yourself replaceable, it is a standard 2.5" ide hard drive, it will also take upto 120gb drive which are dirt cheap now. i will have a trawl though the net to see if i can find a walkthru.
roy
COYI
screwer
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 2
Joined: Wed Nov 26, 2008 1:50 pm

Re: AV480 won't power up

Post by screwer »

Thanks very much. I appreciate the help
roylovelock
Moderator
Moderator
Posts: 3334
Joined: Tue Nov 14, 2006 3:15 am
Location: essex uk
Contact:

Re: AV480 won't power up

Post by roylovelock »

http://www.newmp3technology.com/francai ... pgrade.php
or if you look above this post there is also a walkthru there.
roy
COYI
pat8
Archos Novice
Archos Novice
Posts: 2
Joined: Mon Nov 24, 2008 5:37 pm

Re: AV480 won't power up

Post by pat8 »

Thanks again Roy
Post Reply

Return to “AV400, AV300, AV100 and JBMM”