Search found 9 matches

by niniannebast
Sat Sep 17, 2011 3:04 am
Forum: 605 WiFi
Topic: Archos 605 80GB stopped working - please help
Replies: 8
Views: 2789

Re: Archos 605 80GB stopped working - please help

My 160 shut down when I accidentally zapped it with a static charge. It was not plugged into any power, and the battery was running low. I had it on the portable external battery pack plugged into a tv for output. I was cleaning with a static broom and when I touched the case of the Archos, I heard ...
by niniannebast
Fri Sep 16, 2011 8:55 pm
Forum: 605 WiFi
Topic: Archos 605 80GB stopped working - please help
Replies: 8
Views: 2789

Re: Archos 605 80GB stopped working - please help

I did replace the battery in my 160 with a battery from the website that was suggested, but it did not make any difference. I guess this means my hard drive is shot. It does not turn on for anything or show up when attached to a computer. The battery charging light comes on to show that it's chargin...
by niniannebast
Tue Sep 13, 2011 1:05 pm
Forum: 605 WiFi
Topic: Archos 605 80GB stopped working - please help
Replies: 8
Views: 2789

Re: Archos 605 80GB stopped working - please help

Thanks Samysam. I did get my hands on a used 80Gb but I will try this with my 160.
by niniannebast
Wed Mar 30, 2011 2:03 am
Forum: 605 WiFi
Topic: Problem with the 605 wifi
Replies: 3
Views: 1598

Re: Problem with the 605 wifi

Mine just died today and is doing the same thing. The battery was in perfect condition...just replaced not long ago...I was running it onto a tv in video mode, and it's likely that the battery was running really low, it froze, then I got a little zap from it when I picked it up, tried to reboot, and...
by niniannebast
Wed Mar 30, 2011 1:52 am
Forum: 605 WiFi
Topic: Archos 605 80GB stopped working - please help
Replies: 8
Views: 2789

Re: Archos 605 80GB stopped working - please help

oops...I should mention..mine's a 160GB the battery is not changeable, but it was working perfect before this afternoon.
by niniannebast
Wed Mar 30, 2011 1:51 am
Forum: 605 WiFi
Topic: Archos 605 80GB stopped working - please help
Replies: 8
Views: 2789

Re: Archos 605 80GB stopped working - please help

Mine just stopped working today as well. (March 29 2011) Do they have a self-destruct? LOL! It was fine, then froze up on a video, I got a little shock from the player when I tried to reboot it(although the tv I was running it into was plugged into a powerbar surge protector), and it died...the batt...
by niniannebast
Mon Nov 22, 2010 1:52 am
Forum: 605 WiFi
Topic: Problems transferring files via dock/usb?
Replies: 16
Views: 4730

Re: Problems transferring files via dock/usb?

Thanks Eddie! I`ll look into the link & compare the info you listed & maybe it will lead to some sort of answer. The hard drive has been clicking for some time now, and when I move the device around it sounds like it`s full of bees(makes a hum when in motion that I don`t remember when it was new). I...
by niniannebast
Sat Nov 13, 2010 10:11 pm
Forum: 605 WiFi
Topic: Problems transferring files via dock/usb?
Replies: 16
Views: 4730

Re: Problems transferring files via dock/usb?

I have been having the exact same probems! Same Archos 605 160GB wifi. After about a year to year & a half, it started acting up, and has been getting worse. I store alot of video files, but not over the 2GBlimit. I have multiple folders. My Archos crashed, deleted all of my files when I tried to do...
by niniannebast
Sat Nov 13, 2010 9:09 pm
Forum: 605 WiFi
Topic: 605 firmware bugs
Replies: 210
Views: 115098

Re: 605 firmware bugs

I have been having huge issues with my 605 wifi. Firmware version 2.1.04. It is a 160GB hard drive, and after having to have it repaired with the assistance of Archos online, and reload all of my video files, it no longer loads properly after about 80GB. It is just over 2 yrs old. The probems starte...

Go to advanced search