Search found 430 matches

by ViPaSoft
Sun May 12, 2013 6:12 pm
Forum: Archos Titanium
Topic: My Thoughts on Titanium 97....(ALSO...Where is everyone....)
Replies: 2
Views: 1754

Re: My Thoughts on Titanium 97....(ALSO...Where is everyone.

My final though; After I started to get a lot of problems with mine last night, (screen lag, [in normal mode NOT HD], jumping about, resetting, etc), and tried everything I could think of. It only seems to work perfectly when at 90-100% battery, once it drops below that, I was getting all sorts of i...
by ViPaSoft
Sun May 12, 2013 6:10 pm
Forum: Archos Titanium
Topic: Archos 70 Titanium won't boot anymore + no recovery - SOLVED
Replies: 14
Views: 39653

Re: Archos 70 Titanium(8gb) won't boot anymore + no recovery

Hi, I started to get a lot of problems with mine last night, (screen lag, [in normal mode NOT HD], jumping about, resetting, etc), and tried everything I could think of. It only seems to work perfectly when at 90-100% battery, once it drops below that, I was getting all sorts of issues, even in Play...
by ViPaSoft
Sat May 11, 2013 5:21 pm
Forum: Archos Titanium
Topic: My Thoughts on Titanium 97....(ALSO...Where is everyone....)
Replies: 2
Views: 1754

Re: My Thoughts on Titanium 97....(ALSO...Where is everyone.

Just found an OTG cable, and it connects automatically when fitted with my 32Gb USB Stick. Only small issue I've found is that when I disconnect it, I lose my SD card too and have to remove it and re-insert it and all's well. Update on battery charging. 16:05 - @ 15% - placed on charge 17:15 - @ 50%...
by ViPaSoft
Sat May 11, 2013 3:43 pm
Forum: Archos Titanium
Topic: recovery
Replies: 1
Views: 2439

Re: recovery

Hi,

Just tried on my 97HD and

V+ and Power = Nothing
V- and Power = Android Guy on back with red exclamation and then nothing.....

Have you managed to figure anything out yet.
by ViPaSoft
Sat May 11, 2013 3:16 pm
Forum: Archos Titanium
Topic: Archos 70 Titanium won't boot anymore + no recovery - SOLVED
Replies: 14
Views: 39653

Re: Archos 70 Titanium(8gb) won't boot anymore + no recovery

Sorry Chantel, Only thing left, I can think of, is to 1. Unplug it and let it run completely down to 0%, ( keep switching it on if needed so it drains quicker ) 2. Leave it over night. 3. Next day, plug it in, but DON'T switch it on, and leave it to fully charge ( at least 12 hrs ). 4. Try it. I rem...
by ViPaSoft
Sat May 11, 2013 2:15 pm
Forum: Archos Titanium
Topic: Archos 70 Titanium won't boot anymore + no recovery - SOLVED
Replies: 14
Views: 39653

Re: Archos 70 Titanium(8gb) won't boot anymore + no recovery

Have you tried restarting it whilst the device is plugged into the mains and charging. It may be trying to perform an update, in which case it needs to be connected to a power source.

Sorry, it's not very helpful, but I too am grasping at straws for you. As you said, not much on 'tinternet' yet.
by ViPaSoft
Sat May 11, 2013 12:03 pm
Forum: Archos Titanium
Topic: Archos 70 Titanium won't boot anymore + no recovery - SOLVED
Replies: 14
Views: 39653

Re: Archos 70 Titanium(8gb) won't boot anymore + no recovery

Don't know whether the Archos 70 Titanium has a pinhole reset, but have you tried holding down just the power button for about 15 seconds, leaving for 15 seconds, then pressing the power button again for about 7 or 8, no longer as it may just switch off again, seconds and it should restart.....I say...
by ViPaSoft
Sat May 11, 2013 9:33 am
Forum: Archos Titanium
Topic: Archos Titanium 80 case recomendations
Replies: 8
Views: 7553

Re: Archos Titanium 80 case recomendations

I've just ordered one of these;

http://www.amazon.co.uk/DURAGADGET-Magn ... um+97+case

Will update when it arrives and comment on it's quality.
by ViPaSoft
Sat May 11, 2013 9:25 am
Forum: Archos Titanium
Topic: My Thoughts on Titanium 97....(ALSO...Where is everyone....)
Replies: 2
Views: 1754

My Thoughts on Titanium 97....(ALSO...Where is everyone....)

Hi all, (or few as the case seems) I just bought an Archos Titanium 97 and think it's great. I've had no real issues with WiFi and can still get 50% connection speed in the room farthest from my router. Battery life seems ok, (not great, [but I've had worse with big branded devices]), 5 hours of wat...
by ViPaSoft
Wed Feb 29, 2012 12:31 pm
Forum: Archos 70 Internet Tablet
Topic: A70H Battery bugging me.
Replies: 2
Views: 1301

A70H Battery bugging me.

Hi. I'm, running an Archos 70IT 250Gb version. I bought it from eBay and all seems to be ok, except the battery. Let me explain. When I charge it fully, the green light starts flashing. I turn it on and the battery states around 87%, (sometimes slightly higher, upto 91%). When I unplug the charger, ...
by ViPaSoft
Sat Feb 25, 2012 2:01 pm
Forum: Archos 70 Internet Tablet
Topic: HDD Spinning whilst in standby.
Replies: 6
Views: 1792

Re: HDD Spinning whilst in standby.

Thanks FZelle,

Is that the same for the STOCK rom too.

I only got the device yesterday and went straight to UrukDroid. If I clear out the SDE and revert back to stock, may that sort it out.

Thanks again.
by ViPaSoft
Fri Feb 24, 2012 10:43 pm
Forum: Archos 70 Internet Tablet
Topic: HDD Spinning whilst in standby.
Replies: 6
Views: 1792

Re: HDD Spinning whilst in standby.

Ok,

Completely reformated the HDD and only installed UrukDroid, (this time version 1.5), and it still comes on and off, although slightly less. Still on and off every 8-10 seconds though and I've not installed anything other than VTL 1.6.5 and Market, (using ArcTools).

Any advice would be good.
by ViPaSoft
Fri Feb 24, 2012 8:26 pm
Forum: Archos 70 Internet Tablet
Topic: HDD Spinning whilst in standby.
Replies: 6
Views: 1792

Re: HDD Spinning whilst in standby.

Thanks bhmm,

Should I try a previous version of UrukDroid, say 1.5 or a previous version of Official Archos FW, (or Both). I'm currently running in UrukDroid, but it does it with official ROM too if I boot into that.

Thanks again.
by ViPaSoft
Fri Feb 24, 2012 7:08 pm
Forum: Archos 70 Internet Tablet
Topic: HDD Spinning whilst in standby.
Replies: 6
Views: 1792

HDD Spinning whilst in standby.

Hi, I've read the first 10 pages of this forum and can't seem to see anything, though I'm sure I saw something somewhere before I decided to buy the Archos 70HD. When the device switches itself off, the HDD constantly starts up and then immediately stops. It does this about every 5 seconds. Is this ...
by ViPaSoft
Fri Jun 03, 2011 7:27 pm
Forum: General G9 discussions
Topic: Second problem with Tablet progression: Data Plans
Replies: 7
Views: 1663

Re: Second problem with Tablet progression: Data Plans

I have an old UK T-Mobile sim in my phone here in the UK on PAYG. I pay £10 one month and get free texts and unlimited internet the next for topping up £10 the previous month. I don't use my phone a lot and when I have built up a few quid, I can pay £5.00 just for unlimited internet for 30 days. ...
by ViPaSoft
Thu Apr 14, 2011 12:21 pm
Forum: Gen8 Games
Topic: Walkabout - Cute tablet game :)
Replies: 29
Views: 13537

Re: Walkabout - Cute tablet game :)

Brilliant game, thanks. Works well on Archos 7oIT and for anyone interested, on Advent VEGA too.
by ViPaSoft
Sun Mar 06, 2011 7:53 pm
Forum: Gen8 Apps
Topic: Firefox 4.0b5/Flash 10.1
Replies: 14
Views: 4302

Re: Firefox 4.0b5/Flash 10.1

Surely if the software is telling you that it doesn't support flash, then, 'it doesn't support flash!'

But you could look in the options menu and see if there is a setting to enable flash. I use DolphinHD and it has several Flash related options.
by ViPaSoft
Sun Mar 06, 2011 7:50 pm
Forum: Gen8 Games
Topic: Modern Combat 2
Replies: 3
Views: 2248

Re: Modern Combat 2

I played this a while ago and also found the pixelating a little off-putting. But it decreased when I turned off Blood in the Options menu.

Hope this helps.

I can't remember thou' which version I was using. Probably the same as you guys.
by ViPaSoft
Tue Mar 01, 2011 8:16 pm
Forum: Archos 70 Internet Tablet
Topic: Android Market Online An "Untrusted Site"?
Replies: 1
Views: 393

Re: Android Market Online An "Untrusted Site"?

I access it through both Explorer and Opera on my PC and through Browser and Dolphin HD on my Archos and never had any 'untrusted' warning.

Go to advanced search