Search found 3 matches

by craigldavis
Sat May 30, 2009 8:22 am
Forum: AV400, AV300, AV100 and JBMM
Topic: AV400 cannot play video! please check
Replies: 3
Views: 3828

Re: AV400 cannot play video! please check

Still gets the error after SpinRite... So, I started thinking about "what changed" since it last worked... Answer - whatever my 3 year old did to it. I remembered he was watching a movie one day when it first failed. I also remember that he had found some menus and was trying to get back to the movi...
by craigldavis
Sat May 30, 2009 4:42 am
Forum: AV400, AV300, AV100 and JBMM
Topic: AV400 cannot play video! please check
Replies: 3
Views: 3828

Re: AV400 cannot play video! please check

Good tip -- I ran it with both options checked and still had the problem, though. I should have listed that in my OP. I have a great HD repair program called SpinRite that I tried running on it and it "bombed" out about 90% through connected to the USB port on the AV400. So I got adventurous and rem...
by craigldavis
Wed May 27, 2009 4:43 am
Forum: AV400, AV300, AV100 and JBMM
Topic: AV400 cannot play video! please check
Replies: 3
Views: 3828

AV400 cannot play video! please check

I have an AV400 that I've successfully used for a number of years now, but unfortunately, it now seems to be dying... The files that have worked fine forever now randomly say "cannot play video! please check" during playback. I have thus far tried the following (all without success): 1) Replace the ...

Go to advanced search