Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sat Nov 16, 2019 10:15 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jul 05, 2013 4:09 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Jul 05, 2013 4:05 pm
Posts: 2
I've looked through these forums and some a lot of activity on getting debian on an archos 48 / 5 internet tablet at one point there were images availible but all links pointed to megaupload which is death now so i can't download them. I was wondering if someone with an archos 48 / 5 internet tablet still have a debian image they would like to share with me ? i know they were named gold.img and / or silver.img but all sites / links seem to be death and can't find any other source on the net.

Thanks


Top
   
PostPosted: Sat Jul 06, 2013 8:26 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Jul 05, 2013 4:05 pm
Posts: 2
i made my own debian.img and it boots and i have installed xfce4 xwindows etc all runs but i'm having problems getting sound to work. I'm using the multiboot kernel from openaos and i followed the thread that talked about the debian.img images i was refering to. But i'm having troubles getting alsa sound to work.

I'm not quite sure what is ment with this viewtopic.php?f=34&t=54484&start=20#p357334

do i have to copy the modules from android /lib/modules to /lib/modules/kernel ... of my debian image ? i tried that already and ran the insmod commands but modprobing snd-soc-archos gives me a segfault. I also tried at first without copying those files from the android installation and just running the insmod commands and then modprobing snd-soc-archos but i had gotten a segfault then as well =:/

anyone that can help me with this ? or tell me what is ment there in that topic ...

Quote:
Archos Device SoC init
Archos ASoC: master clk is: 12000000
WM8985 Audio Codec 0.3
Unable to handle kernel NULL pointer dereference at virtual address 0000004c
pgd = c5b40000
[0000004c] *pgd=8c7fc031, *pte=00000000, *ppte=00000000
Internal error: Oops: 817 [#1]
Modules linked in: snd_soc_archos(+) snd_soc_omap snd_soc_omap_mcbsp snd_soc_wl1271 g_ether musb_hdrc fuse snd_soc_wm8985 snd_soc_core snd_pcm_oss snd_mixer_oss


i can give more details if needed ...

hope one someone can help me getting sound to work


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited