Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sun Jul 21, 2019 6:34 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 1:33 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Sun Nov 27, 2005 2:40 am
Posts: 7052
Location: Copenhagen
It seems to work fine now again, there was down time for nearly 24 hours, sorry.


Top
   
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 10:40 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Jan 09, 2012 11:06 am
Posts: 27
Location: Netherlands
Still busy finetuning?
'Cause http://forum.archosfans.com doesn't work (redirected to Default Web Page).
Direct to topics does work.

_________________
Archos 101 G9 Turbo 16GB 1,2GHz


Top
   
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 11:14 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Sun Nov 27, 2005 2:40 am
Posts: 7052
Location: Copenhagen
syscheck wrote:
http://forum.archosfans.com doesn't work (redirected to Default Web Page).
Direct to topics does work.


What? Doesn't the forum fully work now?


Top
   
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 11:31 am 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sun Dec 11, 2011 6:55 pm
Posts: 153
Location: Hemel Hempstead UK
I run three vBulletin forums and have had my fair share of server scares over the years. These crises creep up on you just when you don't expect them!

Ian

_________________
Archos 80 G9
Samsung Galaxy Note


Top
   
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 12:29 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Mon Sep 03, 2007 1:01 am
Posts: 1725
Location: Richmond VA USA
Like syscheck says my link directly to the Home Page does not work. I have to enter through direct links to a topic. I can navigate fine once I am in but that link to the home page is now borked.


Top
   
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 12:35 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Sun Nov 27, 2005 2:40 am
Posts: 7052
Location: Copenhagen
Kodiak wrote:
Like syscheck says my link directly to the Home Page does not work. I have to enter through direct links to a topic. I can navigate fine once I am in but that link to the home page is now borked.


Please explain that again, I don't understand what is broken..


Top
   
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 12:42 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Mon Sep 03, 2007 1:01 am
Posts: 1725
Location: Richmond VA USA
If you do a google search for Archosfans and click on the top link. (Index page) it will fail and take you to a page that tells you to contact the site admin. It is the same thing when you use the link syscheck posted. I have the homepage link saved in my favorites and that does the same thing too.

In the google search the second option down for me is a link to the A5A topic. That gets me into the site without issue, but for some reason those home page links are failing.


Top
   
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 1:00 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Sun Nov 27, 2005 2:40 am
Posts: 7052
Location: Copenhagen
Kodiak wrote:
If you do a google search for Archosfans and click on the top link. (Index page) it will fail and take you to a page that tells you to contact the site admin. It is the same thing when you use the link syscheck posted. I have the homepage link saved in my favorites and that does the same thing too.

In the google search the second option down for me is a link to the A5A topic. That gets me into the site without issue, but for some reason those home page links are failing.


I don't see any of those bugs, maybe there has been a DNS update when this issue got fixed 12 hours ago that hasn't yet gone through yet worldwide somehow.


Top
   
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 1:17 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sun Dec 11, 2011 6:55 pm
Posts: 153
Location: Hemel Hempstead UK
Works fine for me - I would have thought that if pages under the index work, the index should work too. Maybe you need to clear your browser cache?

Ian

_________________
Archos 80 G9
Samsung Galaxy Note


Top
   
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 2:24 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Fri Mar 04, 2011 7:36 pm
Posts: 1019
All the links work fine for me, incl Google search.


Top
   
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 5:23 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Mon Sep 03, 2007 1:01 am
Posts: 1725
Location: Richmond VA USA
I just tried the link syscheck posted and now it goes right through too. It didn't this morning so it must have taken some time to reset.

I am at work though and not home, but it does seem to have cleared it all up now.


Top
   
PostPosted: Wed Jan 25, 2012 10:33 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Jan 09, 2012 11:06 am
Posts: 27
Location: Netherlands
Tried again and indeed works fine now: must have been the DNS which hadn't come thru yet.
So it looks like on t the edge off the 12-hour barier with DNS changes ;-)

_________________
Archos 101 G9 Turbo 16GB 1,2GHz


Top
   
PostPosted: Thu Jan 26, 2012 5:16 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Sep 22, 2011 10:18 am
Posts: 39
Just got mine working after deleting browser cache and coockies. Using google chrome. Tried ipconfig /flushdns few times and even tried google dns. Anything I tried I got the same result "Default web page". After thinking about it tried with ie and the site was working just fine and after that remove cache and cookies ->everything started working.

_________________
Archos 101 G9 1.5Ghz 1GB ICS 16GB


Top
   
PostPosted: Mon Jan 30, 2012 6:13 am 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Mon Jan 17, 2011 2:06 am
Posts: 319
If I type:
http://forum.archosfans.com/ into my browser (firefox 9) I get the default page thing, if I go to index.php it works fine.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited