Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Thu Nov 23, 2017 12:15 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 11:32 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Dec 19, 2006 8:41 am
Posts: 31
Even though we don't have Flash or Java working on our Opera browser (yet) there are still some games that can be played using Javascript. Take a look at some of these sites that have several javascript games including:

PacMan, Space Invaders, Mahjong, Backgammon, Video Poker, Blackjack, Slots, Same Game, Hangman and more.

Some games will run but won't work because they require keyboard input. Look for games that are mouse-driven only.

http://www.masswerk.at/JavaPac/
http://www.tammyyee.com/games.html
http://users.bigpond.net.au/drkien/request.html
http://www.kielack.de/games.htm
http://www.lutanho.net/stroke/online.html
http://www.astrodragon.com/astro-javascript01.html

or just do a Google search on javascript games

Enjoy!


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 3:34 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sun Dec 03, 2006 8:03 pm
Posts: 156
Great find, but aome of the games are too big, even on smart rendering.

But I have been playing all day.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 01, 2007 10:49 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Dec 19, 2006 8:41 am
Posts: 31
You can zoom out and see most of the games completely on the Archos screen.


Top
   
PostPosted: Tue Jan 02, 2007 7:25 am 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Fri Nov 03, 2006 3:20 am
Posts: 389
Cool Ill add this to the FAQ section.Someday I dream of MAME or SNES emulation.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Feb 03, 2007 8:55 am 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Fri Dec 29, 2006 1:13 pm
Posts: 281
Could you please list the games that work best so I can make a web page for people to select them? This would help all 604 wifi owners, preventing alot of wasted time trying out games that might not work.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Feb 04, 2007 8:48 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Dec 19, 2006 8:41 am
Posts: 31
Here are a few games played and tested to work on the 604wifi. Now let's get some more contributions!

Hangman
http://www.sean.co.uk/a/javascriptgames ... index.shtm

Yahtzee
http://www.patricklewis.net/games/yahtzee/

Mah Jong Concentration
http://www.patricklewis.net/games/mjConcentration/

Zork: The Malifestro Quest Text Adventure
http://www.patricklewis.net/games/zork/

Sudoku
http://www.patricklewis.net/games/sudoku/

Simon
http://www.patricklewis.net/games/simon/

Battleship
http://www.tammyyee.com/keiki_page/java ... eship.html


Checkers
http://www.tammyyee.com/keiki_page/java ... ckers.html

DrawPoker
http://users.bigpond.net.au/drkien/cards/drawpoker.html


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sun Feb 04, 2007 10:36 am 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Fri Dec 29, 2006 1:13 pm
Posts: 281
Thanks! I added them to www.604wifi.com under JS Games


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 05, 2007 11:01 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Jan 11, 2007 1:51 am
Posts: 20
Location: Ireland
will these or any other games run on the 504 or 604 norm? :?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 06, 2007 5:11 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Dec 19, 2006 8:41 am
Posts: 31
Sorry but these games require an active wifi connection and a browser to work.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 06, 2007 5:57 am 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Fri Dec 01, 2006 10:04 am
Posts: 396
whats the editor option for?

great 604wifi site!! is there a way i can set it as 'home' ?


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 06, 2007 7:13 am 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Fri Dec 29, 2006 1:13 pm
Posts: 281
From the websites thread for the editor program:
Tramp wrote:
I've already created this:

www.mpagbyorksregion.co.uk/tomsmith/BetaCourt/editor/

and will put it onto my own webspace when I get round to buying one.

Contact me to add you to the users, I can't make it a self-subscribe form because I have limited bandwidth because I am piggybacking.

Email me at : gingermigit@hotmail.com to be put on the list.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Feb 06, 2007 9:20 am 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Fri Nov 10, 2006 3:23 pm
Posts: 464
Quote:
is there a way i can set it as 'home' ?

How about reading the manual? -->
Quote:
You can also set your Home page: highlight a bookmarked Website and select the ÔÇÿSet as Home PageÔÇÖ menu item.


Top
   
 Post subject: Mame
PostPosted: Tue Mar 11, 2008 6:40 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Mar 09, 2008 10:47 pm
Posts: 13
lm sure l saw mame on a site linked from here. l would really love to have mame running on my 705 as l find the 705 one of the best bits of kit l have bought to date. No more converting avi and watching on my psp.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited