Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Tue May 26, 2020 11:57 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Feb 15, 2008 3:20 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Jan 26, 2008 12:55 am
Posts: 23
Location: UK
I have a 405, firmware 1.7.10, and have made recordings from a video camera using av-in on the travel adapter and yet the 405 has locked these recordings so I can't copy them to anything else, not even to an SD card. Attempting to do so brings the message 'insufficient disk space', despite wantng to copy a 1.6gb file to a drive with 90gb free.

This is ridiculous.

Also ridiculous is the fact that Archos refuse to answer my emails on this topic - especially as I am a registered customer.

Anyone know of any way round this - apart from flogging your 405 and buying a non-Archos product?

Thanks.


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 15, 2008 4:07 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Nov 14, 2006 3:15 am
Posts: 3332
Location: essex uk
not for the original recordings, what you need to get is a macrovision stripper, check ebay or google to remove this good for nothing program. Saying that macrovision shouldnt be present with a home video camera as there should be no macrovison chip there. Check all your connections are clean and home when you connect next time.
roy


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited