Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Tue Nov 19, 2019 9:23 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Oct 17, 2007 10:53 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Apr 21, 2007 2:02 pm
Posts: 7
Does anybody know if the TV+ can record and playback content at the same time?

There's no mention of this on the technical specs and what they do mention is consistent with the portable Archos's, which can only do one or the other.

Sort of misses the point if it can't!

Regards

_________________
Stephen Petitt


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 12, 2008 3:03 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Jan 12, 2008 3:01 am
Posts: 4
this is something that i would also like to know...

if it does allow pause and play of live tv then that would be awesome!

bbbump


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 12, 2008 8:24 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Wed Sep 19, 2007 9:29 am
Posts: 194
Location: Earth Sometimes
Hi Guys,

If you think of it as a 605/DVR without a screen you won't go far wrong, so if you are recording from another source, no your unit is tied up.

SDM197


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited