Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Tue Dec 12, 2017 8:56 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue May 03, 2011 4:44 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue May 03, 2011 4:00 pm
Posts: 1
Before app market finishes loading brouser shuts down and sends me back to the Archos 28 home screen. I have followed the instructions on the hack but when I go into the settings>market> there is no cache to clear and force stop is not an option. I have uploaded the latest firmware and reset and started over 3 times. Not quite sure why the google apps market home page will not finish loading. Am I missing a plug-in or something?


Top
   
PostPosted: Tue May 03, 2011 7:44 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Sep 11, 2010 10:03 am
Posts: 51
TubeShark wrote:
Before app market finishes loading brouser shuts down and sends me back to the Archos 28 home screen. I have followed the instructions on the hack but when I go into the settings>market> there is no cache to clear and force stop is not an option. I have uploaded the latest firmware and reset and started over 3 times. Not quite sure why the google apps market home page will not finish loading. Am I missing a plug-in or something?

The operating system sometimes has to kill off a process due to lack of memory. It happens all the time on the archos 28. Try the youtube app. It rarely plays for more than a few seconds. Install flash and visit some pages. Nothing works for more than a few seconds.
Unfortunately, the browser is often the victim. Try some javascript-heavy pages. The archos 28 has half the memory of the other models, so it is a real problem.


Top
   
PostPosted: Wed Apr 15, 2015 8:41 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Apr 15, 2015 8:39 am
Posts: 1
The operating system sometimes has to kill off a process due to lack of memory. It happens all the time on the archos 28. Try the youtube app. It rarely plays for more than a few seconds. Install flash and visit some pages. Nothing works for more than a few seconds.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited