Forum.ArchosFans.com
Archos 80 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 8GB: Buy now (free shipping)
Archos 80 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 250GB: Buy now (free shipping)
Archos 101 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 8GB: Buy now (free shipping)
Archos 101 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 250GB: Buy now (free shipping)
 * Register    * Login 

It is currently Sat Aug 23, 2014 6:32 am

All times are UTC + 1 hour



Post new topic  Reply to topic  [ 141 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Author Message
PostPosted: Wed Feb 16, 2011 2:44 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Thu Nov 04, 2010 6:21 pm
Posts: 403
3.2.1 does work. Perhaps try deleting the SD data and letting it re-download?

_________________
A70 8gb Urukdroid 1.6
Nexus 7


Top
   
 
PostPosted: Wed Feb 16, 2011 9:30 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Dec 18, 2010 9:53 am
Posts: 67
For Gameloft games I assume everyone uses Galaxy S versions?


Top
   
 
PostPosted: Thu Feb 17, 2011 9:07 am 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Thu Dec 30, 2010 1:08 am
Posts: 245
Working games :

Full Screen:

Zenonia 2 (if giving you forced close, try and try and try again, reboot and try again)
Demon Hunter (RPG with long intros though.....)
PES 2011 (nicely....been playing this again and again. Seems game doesn't support multitouch?)
Dead Runner (perfect)
Chess Free
Gangstar
Sandstorm

not full screen:

Bubble Bash (playable though)

Not working:

Spectral Souls (specified by publisher as not working yet on Archos 70)
Dungeon Hunter 3.5.5 (loading screen and then force closed)


Top
   
 
PostPosted: Thu Feb 17, 2011 9:37 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Feb 01, 2011 4:37 am
Posts: 17
leathej wrote:
Has anyone got Asphalt 5 or Lets Golf working on A70 with latest 2.2 firmware and if so how. Asphalt 5 keeps saying it is looking for SD card to install data to and Lets Golf will just not load. I have an sd card installed by the way and a lot of free storagee



I have a working copy of Lets Golf. PM me if you want it.

Does anyone have a working copy of Asphalt 5? The version that I have keeps asking me for a SD card.


Top
   
 
PostPosted: Thu Feb 17, 2011 11:44 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Thu Dec 30, 2010 1:08 am
Posts: 245
Dungeon Hunter 3.4.7 works, you need to have patients when it's downloading additional data. If the download is cut midway, uninstall, reinstall, and redownload.


Top
   
 
PostPosted: Sat Feb 19, 2011 6:16 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Feb 18, 2011 1:02 am
Posts: 17
Hey guys, here is my list:
RUN:
Speed X (no problem)
Winds of steel (little bit laggy)
Hungry Shark (no problem)
Crusade Destiny (no problem - very nice 3d animations)
Spaghetti Marshmallows (no problem - very addictive)
Jet Car Stunts (no problem - look great)
Armagedon Squadron (no problem)
Magic Solitaire (no problem)
Angry Birds (ofcourse no problem and looks great, addictive too)
Vegas Pool Shark

TESTING:
3d POOL MASTER - works great
Blow Up - very funny game :) work great
Carrom 3D - excelent game !!!!
X Construction - works
Elixir -
Totemo
Sand Blaster - don't know how to play it :D
The Sims 3 (does install but no icon - ANYONE KNOWS HOW TO START IT? great game, would like to have it :( ) PLEASE HELP TO RUN THIS GAME
Turbo Fly 3D - works great, reminds me of WipeOut
X-Plane 9 simulator - works, quite entertaining

will report back alter


Last edited by barackuda on Mon Feb 21, 2011 8:16 pm, edited 1 time in total.

Top
   
 
PostPosted: Mon Feb 21, 2011 7:55 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Fri Nov 26, 2010 5:44 am
Posts: 114
Location: New Hampshire
Angry birds
Angry Birds Seasons
Sandstorm V3.3.8
Let's Golf V3.2.9
Asphalt 5 V3.1.9
Speedx 3D
Assassin's Creed V3.4.3
Avatar V3.2.7
Hawx V3.2.5
UNO V3.4.6

I included the versions numbers as other versions have not seemed to work on my A70. I have tried other games and when I remember what they were I will list if they worked. I had a few FPS games that worked but were to hard to play so uninstalled them.

_________________
A70IT S firmware 2.3.81


Top
   
 
PostPosted: Tue Feb 22, 2011 4:25 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Jan 22, 2011 2:31 pm
Posts: 63
Location: Leesburg, Florida
Ok, how does one go about getting these games? I went to the gameloft site and you have to tell them which phone you are using and the phone number. How does this work with the archos? Please give a step by step as I am not really computer literate. Also, how does one check to see if they will work as there are no demos?

Milt


Top
   
 
PostPosted: Tue Feb 22, 2011 4:37 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Dec 03, 2010 6:10 pm
Posts: 17
macgyver40 wrote:
Angry birds
Angry Birds Seasons
Sandstorm V3.3.8
Let's Golf V3.2.9
Asphalt 5 V3.1.9
Speedx 3D
Assassin's Creed V3.4.3
Avatar V3.2.7
Hawx V3.2.5
UNO V3.4.6

I included the versions numbers as other versions have not seemed to work on my A70. I have tried other games and when I remember what they were I will list if they worked. I had a few FPS games that worked but were to hard to play so uninstalled them.


Okay, I give up. Where did you find that version of Asphalt 5 and Assassin's Creed? Wouldn't mind Hawx and Uno too. PM me.


Top
   
 
PostPosted: Tue Feb 22, 2011 5:59 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Tue Dec 28, 2010 8:27 pm
Posts: 173
bka4u2c wrote:
macgyver40 wrote:
Angry birds
Angry Birds Seasons
Sandstorm V3.3.8
Let's Golf V3.2.9
Asphalt 5 V3.1.9
Speedx 3D
Assassin's Creed V3.4.3
Avatar V3.2.7
Hawx V3.2.5
UNO V3.4.6

I included the versions numbers as other versions have not seemed to work on my A70. I have tried other games and when I remember what they were I will list if they worked. I had a few FPS games that worked but were to hard to play so uninstalled them.


Okay, I give up. Where did you find that version of Asphalt 5 and Assassin's Creed? Wouldn't mind Hawx and Uno too. PM me.


I did not have any luck with Hawx or Uno - always says there is no space on the SD card.


Top
   
 
PostPosted: Wed Feb 23, 2011 5:43 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Wed Dec 22, 2010 6:00 pm
Posts: 194
barackuda wrote:
The Sims 3 (does install but no icon - ANYONE KNOWS HOW TO START IT? great game, would like to have it :( ) PLEASE HELP TO RUN THIS GAME


You'll need to find an older version of the game. I purchased it when it was $0.99 and it worked great, and then it was updated and no longer works with either my Android Phone or Archos 70. The old version still works, but I won't be able to upgrade anymore (actually, the game doesn't even show up for me in the market anymore).


Top
   
 
PostPosted: Wed Feb 23, 2011 5:46 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Wed Dec 22, 2010 6:00 pm
Posts: 194
h1berto wrote:
PES2011 also works.


It's funny, there was a version of PES2011 that was about $8 in the market, but didn't show up on the A70 for me. Yesterday, a new version came up (by Konami Mobile) and it's $2.95 and installed great on the A70 - runs really well. I picked up Fifa 10 when it was $0.99, but it stopped working after EA updated it (lots are having this problem), but it's nowhere near as good as PES2011.

Update: Looks like it's now $0.99 :D http://www.appbrain.com/app/pro-evolution-soccer-2011/us.konami.pes2011


Top
   
 
PostPosted: Thu Feb 24, 2011 6:57 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Feb 18, 2011 1:02 am
Posts: 17
WMTOANDROID wrote:
barackuda wrote:
The Sims 3 (does install but no icon - ANYONE KNOWS HOW TO START IT? great game, would like to have it :( ) PLEASE HELP TO RUN THIS GAME


You'll need to find an older version of the game. I purchased it when it was $0.99 and it worked great, and then it was updated and no longer works with either my Android Phone or Archos 70. The old version still works, but I won't be able to upgrade anymore (actually, the game doesn't even show up for me in the market anymore).


What I have now is ver 0.0.49
So which version should I get that is running on the A70? Also is there any expansion pack for the missing pictures? It was mentioned somewhere that people are missing some stuff, like hair types, icons, soft buttons etc.

Thanks.
Danny


Top
   
 
PostPosted: Thu Feb 24, 2011 2:07 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Oct 23, 2010 12:47 pm
Posts: 51
Has any one got Spiderman Total Mayhem to work? If so, what version?

I'm running 3.2.6 and it exits immediately upon boot up with a message that says, "The Video can not be played"

_________________
-=Bock Bock=-
Archos 101 16GB


Last edited by BockBock on Thu Feb 24, 2011 9:46 pm, edited 1 time in total.

Top
   
 
PostPosted: Thu Feb 24, 2011 3:20 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Wed Dec 22, 2010 6:00 pm
Posts: 194
barackuda wrote:
WMTOANDROID wrote:
barackuda wrote:
The Sims 3 (does install but no icon - ANYONE KNOWS HOW TO START IT? great game, would like to have it :( ) PLEASE HELP TO RUN THIS GAME


You'll need to find an older version of the game. I purchased it when it was $0.99 and it worked great, and then it was updated and no longer works with either my Android Phone or Archos 70. The old version still works, but I won't be able to upgrade anymore (actually, the game doesn't even show up for me in the market anymore).


What I have now is ver 0.0.49
So which version should I get that is running on the A70? Also is there any expansion pack for the missing pictures? It was mentioned somewhere that people are missing some stuff, like hair types, icons, soft buttons etc.

Thanks.
Danny


The version that works for me is 1.0.17 and I've never noticed any missing graphics, but I have read that it's been a problem for some. Maybe it's a device-specific problem?


Top
   
 
PostPosted: Fri Feb 25, 2011 3:41 am 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Thu Nov 04, 2010 6:21 pm
Posts: 403
BockBock wrote:
Has any one got Spiderman Total Mayhem to work? If so, what version?

I'm running 3.2.6 and it exits immediately upon boot up with a message that says, "The Video can not be played"

3.2.6 works well for me. Try redownloading SD content maybe?

_________________
A70 8gb Urukdroid 1.6
Nexus 7


Top
   
 
PostPosted: Fri Feb 25, 2011 11:35 am 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Oct 23, 2010 12:47 pm
Posts: 51
frank wrote:
BockBock wrote:
Has any one got Spiderman Total Mayhem to work? If so, what version?

I'm running 3.2.6 and it exits immediately upon boot up with a message that says, "The Video can not be played"

3.2.6 works well for me. Try redownloading SD content maybe?


I'll try that. Good to know that version works. Thanks!

_________________
-=Bock Bock=-
Archos 101 16GB


Top
   
 
PostPosted: Wed Apr 06, 2011 7:54 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Apr 06, 2011 7:35 pm
Posts: 36
Gameloft HD Games Collection - just tested untill now

Asphalt 5 HD v3.1.9
Assassin's CreedÔäó Alta├»r's Chronicles HD v3.3.1
Brothers In Arms® 2: Global Front HD v3.0.8
James CameronÔÇÖs Avatar HD v3.2.7
Dungeon Hunter HD v3.4.7
Spider-Man: Total Mayhem HD v3.2.6

i try it and works perfectly on my archos 70it


Top
   
 
PostPosted: Mon May 02, 2011 6:09 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon May 02, 2011 5:58 pm
Posts: 18
Has anyone managed to run any version of Shadow guardian or Splinter Cell Conviction?
I desperately wanna know.....


Heroe of Sparta doesn't save my checkpoints and every time starts from the beginning. Any suggestions??

Gangstar works Ok but is extremely laggy when driving a car........

The assasins creed android bug in 9-3 level was awful. Now, trying version 3.4.6 Let's see...

Finally, which version of N.O.V.A. do you suggest installing on my Archos 70it??? Is anything working?

Hope for answers.. Greetings from Greece.


Top
   
 
PostPosted: Tue May 03, 2011 10:58 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Mar 18, 2011 11:23 pm
Posts: 11
These all work great (Archos 70 250GB):
PAID:
Air Control
Ancient Frog
Zombie Defence
Geurilla Bob
Raging Thunder 2
Labyrinth
Hex Defence
Speedx 3D
Fruit Ninja
Drift Mania
Radient HD
X Construct
Squibble

FREE:
Angry Birds
Angry Birds Rio
Gun Bros
Meganoid
MiniGore
Mistique. Chapter 1: Foetus
NinJump
Paper Toss
PapiJump
PapiRiver
PapiWall
PewPew
Pinball Deluxe
Snake
Tank Hero
Vacuum


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 141 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosted by Forumatic™