Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Mon May 25, 2020 6:24 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Broken cable...
PostPosted: Fri Nov 19, 2010 5:19 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Nov 19, 2010 5:14 pm
Posts: 6
Location: Greece
...in the port replicator.

Does anyone know where to by this?Image
Archos says that is a service problem and suggest to contact the shop that i bought.The shop points to dealer and the dealer returns the ball to Archos...looping...lol

btw,goodafternoon,glad to see you.


Top
   
 Post subject: Re: Broken cable...
PostPosted: Fri Nov 19, 2010 8:37 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Sat Sep 20, 2008 10:52 am
Posts: 5191
Location: Hanapepe, HI
Aloha marios1957,

If this is the way you received it from the dealer it is dealer problem. If this happened while you were using it then it is an Archos problem.

If it is a dealer problem I would Insist the dealer replace it. If it is an Archos problem then RMA time to Archos.

Allen

_________________
-An old geek 8)
5IT|A70S|A101


Top
   
 Post subject: Re: Broken cable...
PostPosted: Sat Nov 20, 2010 4:18 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Tue Nov 14, 2006 3:15 am
Posts: 3332
Location: essex uk
UNLESS - your in the uk, the seller is responsible for replacement within the first 6 months.
roy

_________________
COYI


Top
   
 Post subject: Re: Broken cable...
PostPosted: Tue Nov 23, 2010 2:36 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Nov 19, 2010 5:14 pm
Posts: 6
Location: Greece
Guyz,you forget that i live in Greece (lol)...

...I am waiting for a phone call from the official dealer in Greece (AMY).


Top
   
 Post subject: Re: Broken cable...
PostPosted: Wed Nov 24, 2010 8:40 am 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Sat Sep 20, 2008 10:52 am
Posts: 5191
Location: Hanapepe, HI
So update your profile with your location marios1957! :)

Allen

_________________
-An old geek 8)
5IT|A70S|A101


Top
   
 Post subject: Re: Broken cable...
PostPosted: Fri Nov 26, 2010 10:30 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Nov 19, 2010 5:14 pm
Posts: 6
Location: Greece
AllenPapapetrou wrote:
So update your profile with your location marios1957! :)

Allen

╬ò╬¢¤ä╬¼╬¥╬Á╬╣ ¤ä¤Ä¤ü╬▒; :p (=o.k. now?)


Top
   
 Post subject: Re: Broken cable...
PostPosted: Fri Nov 26, 2010 7:05 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Sat Sep 20, 2008 10:52 am
Posts: 5191
Location: Hanapepe, HI
¤à¤Ç╬¡¤ü╬┐¤ç╬▒ :D (=wonderful)

Allen

_________________
-An old geek 8)
5IT|A70S|A101


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited