Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Tue Nov 12, 2019 2:29 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Apr 03, 2009 9:28 am 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Aug 18, 2007 11:09 am
Posts: 100
I have posted this question on one of the other Archos forums before, can't remember which one, but didn't get any replies which helped.

I have the 704TV and can record fron the internal TV tuner without any problem but when I try using the DVR station it says I don't have enough space on the Hard drive to record. After trying all I could I simple took off everything I had on the unit and re-formatted the drive. The unit then recorded OK through the DVR station so I put back all the media I had on there before (still 20gb HD space) and it stopped recording again with the same out of space message. I then took all the media off again but didn't format the drive and it still doesn't record. So once again a format and it works a couple of time before saying the same thing

Has anybody have this probelm and if so how did you solve it. I have contacted Archos several times about this in the last couple years but they haven't bothered replying.


Top
   
PostPosted: Fri Apr 03, 2009 7:23 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Thu May 10, 2007 10:01 am
Posts: 1647
Location: Kent, UK.
Have you cleared temporary files ??

Also, if you have scheduled recordings, the Archos seems to reserve the space.


Top
   
PostPosted: Fri Apr 03, 2009 11:05 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Aug 18, 2007 11:09 am
Posts: 100
Yes, I cleared tempory files and I don't scheduled recordings. I just try to record the occasional program if I my PVR and DVD recorder are already busy recording. As I said previuosly I have given it a format and started with clear drive. It records a couple times then said no more space but it still records from the in built TV tuner. I think it has to be something to do with the DVR station but I don't know what and Archos support hasn't even bothered to reply any of my queries. I get the feeling that Archos can really be bother once thay have sold a product as their customer support seems to me to be non existent.


Top
   
PostPosted: Sun May 17, 2009 1:25 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Aug 18, 2007 11:09 am
Posts: 100
For some strange reason my 704 has suddenly started to record through the DVR station. I haven't changed any setting, connecting leads or anything.


Top
   
PostPosted: Sat May 23, 2009 2:39 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Aug 18, 2007 11:09 am
Posts: 100
Stop recording through DVR station again, I haven't changed any setting and there is still plenty of space on drive. Still records fron internal TV tuner. I think either the 704tv is faulty or the hard drive is as it has locked up a couple of time needing the battery to be removed before it would work again.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited