Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Tue Nov 19, 2019 12:09 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Dec 31, 2012 5:55 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Dec 31, 2012 5:21 am
Posts: 3
I use a Sound Blaster Tactic3D Sigma usb adapter, anyone please tell me how to solve this?


Top
   
PostPosted: Thu Jan 03, 2013 12:57 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Dec 04, 2012 11:25 am
Posts: 4
That is what I tried :

Instead of connecting the USB audio directly via the USB otg cable, try plugging a 4-port USB hub to the otg cable first, then connecting the USB audio to any one of the ports of the USB hub. See if the sound quality improves.

I tried connecting to 3 different USB hubs I have got at home. Lucky me! One of them gives crystal-clear sound.

Hope you are lucky!


Top
   
PostPosted: Sun Jan 06, 2013 3:09 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Dec 31, 2012 5:21 am
Posts: 3
Thanks! But it's really a gamble... :)


Top
   
PostPosted: Tue Feb 05, 2013 8:11 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Feb 03, 2013 6:20 pm
Posts: 5
I don't suppose anyone can post which USB hub works for crystal clear USB audio out without any issues? I've not had much luck with the couple I was able to audition.
Cheers


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited