Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sun Oct 22, 2017 9:14 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Firmware AV500
PostPosted: Sun Aug 16, 2015 12:15 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Aug 16, 2015 12:06 pm
Posts: 1
Hi
I thought I would try to spare others (if there are still any others using the AV500 these days) the hassle I had trying to reinstall the firmare on my AV500.
The only place I could find to download them from was the opendrivers.com website. However - after downloading the firmware the AV500 wouldn't recognise it and just kept popping up the message that no new firmware could be found on the unit. I eventually discovered that the firmware from opendrivers.com had quotation marks either side of the file name an once I had right clicked on the file and renamed it to UPDATE_AV500.AOS (without quaotation marks) it all worked fine.
Hopefully this info will ensure others don't make the same schoolboy error. I still love my AV500 and love it even more as time goes on - it's very "retro" these days but was very ahead of it's time back in the day.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited