Forum.ArchosFans.com
http://forum.archosfans.com/

how to copy dvd to archos av500 tutorial?.....i searched!
http://forum.archosfans.com/viewtopic.php?f=9&t=19738
Page 1 of 1

Author:  yomommas [ Tue Dec 09, 2008 10:48 pm ]
Post subject:  how to copy dvd to archos av500 tutorial?.....i searched!

is there a tutorial or a faq on how to copy dvds to the av500? can anyone help me to do this. i've tried at least 10 different conversion programs, but i've got no clue on the appropriate settings. thanks in advance.

Author:  yomommas [ Thu Dec 11, 2008 9:12 am ]
Post subject:  Re: how to copy dvd to archos av500 tutorial?.....i searched!

:( wow. just realized how dead this forums been lately. so c'mon mods... i know you're out there. and you KNOW that i KNOW that you KNOW that i KNOW that you KNOOOOW how to do what i'm trying to do. help me out, please. ;)

Author:  Deejay300 [ Fri Dec 12, 2008 10:05 pm ]
Post subject:  Re: how to copy dvd to archos av500 tutorial?.....i searched!

try Fairuse wizard

viewtopic.php?f=25&t=8348
Do that but put in the resolutions for the av500 8)

Author:  waka [ Thu Jan 15, 2009 10:41 am ]
Post subject:  Re: how to copy dvd to archos av500 tutorial?.....i searched!

Why bother using software when you can just use the supplied Video recording pill thing to record right to the archos, il post a video tutorial on youtube if you wana know how.

Author:  Seaking [ Thu Jan 15, 2009 2:28 pm ]
Post subject:  Re: how to copy dvd to archos av500 tutorial?.....i searched!

waka wrote:
Why bother using software when you can just use the supplied Video recording pill thing to record right to the archos, il post a video tutorial on youtube if you wana know how.


Please do, though I have an A7, I still use my AV500 and found that all my DVDs converted to AVI work fine anyway.. however, if there's an easier / quicker way.. let us know..

Thanks M8

Author:  BUC [ Thu Jan 15, 2009 8:26 pm ]
Post subject:  Re: how to copy dvd to archos av500 tutorial?.....i searched!

FairUse Wizard 2 its the best quality/size you will make DVDs to avi... versus the built-in recording feature....

I only use the video recording of my AV500 when I want to catch a show on tv that I will not be able to watch... (or download)....
Keep in mind that the video recording feature only let you watch the movie on your AV500 screen so there will be no TV output....

In contrast, ripping a DVD with FairUse will let you watch it on your Archos or on your TV display... and will be more compact with better graphical results....

Author:  Tommo [ Tue Mar 17, 2009 10:37 pm ]
Post subject:  Re: how to copy dvd to archos av500 tutorial?.....i searched!

I use imtoodvd to mp4 converter

Author:  Tommo [ Tue Jul 05, 2011 4:21 pm ]
Post subject:  Re: how to copy dvd to archos av500 tutorial?.....i searched

Try imtoo video converter

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/