Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sun Aug 25, 2019 2:47 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Sep 09, 2012 6:05 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Dec 26, 2010 9:38 pm
Posts: 17
Hi,

I have had the 10 G2 since late last year. I didn't use for a couple of months until recently and I noticed that it seems to take ages to start up, sometimes taking 5 minutes. How long does everyones else's take to start up? Anything I can do to speed the bootup process?

Thanks,

erdie


Top
   
PostPosted: Sun Sep 09, 2012 8:15 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Fri Jan 09, 2009 2:02 am
Posts: 1795
Location: Honolulu
Yeah, mine takes ages and it seemed to increase. Very frustrating because i can no longer sleep it without losing touch sensitivity. It first seemed to slow down when i pushed apps out of the normal appspace... thats understandable because it has to resolve their locations upon boot. But when i put them back into normal app space, it didnt speed up. Its like the mode was permanently flipped.

There are other firmwares, most but not all needing rooting. Some are really terrible but the most active one requires a non apple pc to install which i dont have. I think it has fast boot and many fancy features. I dont have the links handy. Maybe a format and reinstall of existing firmware would help too.

_________________
a101g9 a70g8 an10g2 sg42 sg5 voy115


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited