Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sun Sep 15, 2019 2:51 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Weird Malfunction
PostPosted: Tue Sep 17, 2013 12:13 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Sep 17, 2013 12:06 am
Posts: 1
Hello.

I'm experiencing the most amazing (although not funny) malfunction I've ever seen.

My Archos sometimes is swell and working like a rocket, but most of the time the screen is white/grey, full of stripes (all in gray scale) and I cannot do anything to change it (the change happens miraculously when IT wants, some days/hours later).

Have you ever experienced something similar?

Txs,

Rui


Top
   
 Post subject: Re: Weird Malfunction
PostPosted: Mon Oct 07, 2013 4:29 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Aug 17, 2012 6:58 pm
Posts: 4
Yes. My 2nd one, a replacement for the first which had GPS and HDMI issues, did the same thing right out of the box. Shortly afterwards, it made a crackling sound like an electrical arc. I returned it and got the 3rd one, which works like a charm. I recommend you do the same.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited