Forum.ArchosFans.com
Archos 80 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 8GB: Buy now (free shipping)
Archos 80 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 250GB: Buy now (free shipping)
Archos 101 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 8GB: Buy now (free shipping)
Archos 101 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 250GB: Buy now (free shipping)
 * Register    * Login 

It is currently Tue Sep 30, 2014 2:49 pm

All times are UTC + 1 hour



Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Apr 19, 2012 2:27 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Apr 19, 2012 2:01 pm
Posts: 3
hi guys

i have an archos 80 G9 turbo 16gb.
after firmware updating to 4.0.5 the device goes to freezing during work.Then i tryed to installing
3.2.8-2 firmware from recovery (vol down + power on key).I did full formating and after that i copied
the firmware(3.2.8-2) in to the root of drive which came up in "mycomputer".
when copy was finished , i pushed the power sw to continu the work. device tried to read the firmware
and when finished ,the screen goes black (rebooting).after that nothing happend.now i can not to boot
it and can not accses to recovery.nothing just green led.

i am wating for help of you.
excuse me about bad english (i can not speek english good)


Top
   
 
PostPosted: Thu Apr 19, 2012 3:33 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Mon Mar 12, 2012 10:59 pm
Posts: 65
press and hold volume + and power button until a white screen menu appears (recovery mode)
then chose update firmware then connect the device to your pc .
download the firmware http://update.archos.com/9/gen9/gen9_4. ... os_it4.aos
transfer it to your device.
when transfer finishes just press power button once to start update.
leave it connected to usb until it finishes update and device turns on.


Top
   
 
PostPosted: Thu Apr 19, 2012 3:50 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Apr 19, 2012 2:01 pm
Posts: 3
dear mn555


i did it .but nothing happened.
there is just black screen and power led light and no respons !


Top
   
 
PostPosted: Sat Apr 21, 2012 6:28 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Apr 21, 2012 6:24 pm
Posts: 2
I think I have exactly the same problem.
Just black screen and LED light working.
I even connect it with a pc and I can browse Archos's content with Windows Explorer.
The machine is working, the screen no.
Also, I cannot go the white reset screen, nothing happens when I press the reset buttons.
Any suggestions?


Top
   
 
PostPosted: Sun Apr 22, 2012 5:05 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Apr 19, 2012 2:01 pm
Posts: 3
fykoulas

I think I have exactly the same problem.
Just black screen and LED light working.
I even connect it with a pc and I can browse Archos's content with Windows Explorer.
The machine is working, the screen no.
Also, I cannot go the white reset screen, nothing happens when I press the reset buttons.
Any suggestions?

-----------
me too + pc can not find my device
your device is better !!

is there any body can help us?


Top
   
 
PostPosted: Mon Apr 23, 2012 6:58 am 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Mon Mar 12, 2012 10:59 pm
Posts: 65
in this case the only thing you can do is contacting archos support.
calling them or sending your problem details to archos website here:
http://www.archos.com/support/support_t ... il&lang=en
and i hope that this can help.


Top
   
 
PostPosted: Fri Nov 16, 2012 1:31 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Nov 16, 2012 1:23 pm
Posts: 1
I had same problem.
Black screen and diode blink and nothing else.

I put a charger ten times in a row and I left. After that it worked.
Wait for 5 seconds after each connecting and disconnecting the charger.


Top
   
 
PostPosted: Mon Nov 19, 2012 8:54 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Apr 21, 2012 6:24 pm
Posts: 2
I finally contacted Archos. I answered a few questions and they realized that the tablet is useless. They told me to send it back in France. After 2-3 weeks I received a new tablet and an upgraded one also (the Turbo model), which is a bit faster.
So, all is good now.


Top
   
 
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 7:51 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Aug 04, 2013 5:49 am
Posts: 1
renopk wrote:
dear mn555


i did it .but nothing happened.
there is just black screen and power
luci led light and no respons !

I've the same problem dude but I couldn't fix it yet... :( :-(


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosted by Forumatic™