Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sun Dec 08, 2019 8:28 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page 1 2 Next
Author Message
PostPosted: Wed Nov 09, 2011 5:23 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Oct 13, 2011 7:47 pm
Posts: 46
Version 3.2.69 - download

changelog:

    Web browser: faster web page rendering
    Media center: built in online subtitle download support after a long press on a video file under video browser
    Media scraper: faster information retrieval process
    External storage: add ability to mount disks without partition
    Android version: switch to Honeycomb 3.2.1
    Battery: low charge notification
    Multimedia: support for split AC3, MPEG2 plugins

Previous G9 firmware threads:
28th October: Firmware 3.2.61
17th October: Firmware 3.2.56
3rd October: Firmware 3.2.46


Top
   
PostPosted: Wed Nov 09, 2011 5:57 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Thu Sep 01, 2011 12:36 am
Posts: 164
Location: Greece
Image
http://www.facebook.com/ARCHOS.EntertainmentYourWay
http://update.archos.com/9/gen9/changes ... d_gen9.htm

New G9 Firmware Available Today: 3.2.69

Web browser: faster web page rendering
Media center: built in online subtitle download support after a long press on a video file under video browser
Media scraper: faster information retrieval process
External storage: add ability to mount disks without partition
Android version: switch to Honeycomb 3.2.1
Battery: low charge notification
Multimedia: support for split AC3, MPEG2 plugins


Top
   
PostPosted: Wed Nov 09, 2011 6:44 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Oct 13, 2011 7:47 pm
Posts: 46
Wifi connection is not stable but need more time to define is this firmware issue.
Last hour more then 10 times I've lost connection


Top
   
PostPosted: Wed Nov 09, 2011 6:57 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Nov 17, 2010 4:48 pm
Posts: 35
What about playback of Flac and wma via the built-in speakers? Sound used to be corrupt.


Top
   
PostPosted: Wed Nov 09, 2011 7:27 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sun Nov 14, 2010 11:39 pm
Posts: 150
tuxor wrote:
What about playback of Flac and wma via the built-in speakers? Sound used to be corrupt.

Not fixed, but it wasn't in the release notes either.

Browser seems a bit faster, but still performance issues. When you scroll through long pages, you can still see it render from time to time. Keyboard input slightly improved, but I still notice some lag as I'm typing this.


Top
   
PostPosted: Wed Nov 09, 2011 10:53 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Oct 14, 2011 12:43 pm
Posts: 46
I note that an issue with obtaining free sample books through Android Market has been resolved. On the last firmware, it wasn't possible to do this (on my tablet anyway).


Top
   
PostPosted: Thu Nov 10, 2011 12:13 am 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Sep 03, 2011 10:06 pm
Posts: 67
"slow charge; use the dedicated charger for better efficiëncy"

I use the charger that came with it.


Top
   
PostPosted: Thu Nov 10, 2011 1:09 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Oct 27, 2011 7:14 pm
Posts: 32
Mandopicker101 wrote:
I note that an issue with obtaining free sample books through Android Market has been resolved. On the last firmware, it wasn't possible to do this (on my tablet anyway).


I also had this issue on the previous firmware version, along with an issue when downloading some (but by no means all) apps.
After installing the newest firmware, I still have these problems, getting the following error messages.

When trying to download free or sample ebooks: ["Error while processing purchase"]
When trying to install certain apps: ["The application market (process com.android.vending) has stopped unexpectedly"], followed by a [Force close] of the Market app.

The firmware update did, however, resolve an issue I had with updating the Google Maps app.


Top
   
PostPosted: Thu Nov 10, 2011 10:08 am 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sun Nov 14, 2010 11:39 pm
Posts: 150
I can no longer mount a new USB device without rebooting. The trick by disabling and enabling the 3G USB port no longer works for me.


Top
   
PostPosted: Thu Nov 10, 2011 11:20 am 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Sat Oct 17, 2009 10:19 pm
Posts: 1387
Does anyone know if haptic feedback is working again? Also, can you revert back to the previous firmware?


Top
   
PostPosted: Fri Nov 11, 2011 8:47 am 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Fri Nov 11, 2011 8:31 am
Posts: 52
I'm new here, although I read all the posts already for a long time. I'm owner of a 101G9 since almost two weeks now. Yesterday I also installed this new firmware, but couldn't find a real difference in use.

But, there are some things that I like to be added to future firmwares. Don't think it are all bugs:

1. When playing music through SMB from my NAS there is no coverart showed. Would love to see that working.
2. Sometimes when I take my archos out of standby, I can see the 'back' button flickering and being 'pressed' without touching the screen. Guess it has something to do with calibration, but when I put it in standby again and get it out of standby (by pressing the power button two times), the problem is gone.
3. Sliding through pictures using the picture viewer (swipe from picture to picture fullscreen) is not very smooth.
4. The Photo Frame app doesnt show the pictures full screen (there is still the Android menu bar). Wouldn't it be possible to show fullscreen?
5. There is a annoying lag sometimes when using the keyboard. Hope this will be fixed soon.
6. Where is the vibration function? I thought this tablet would have it.


Top
   
PostPosted: Fri Nov 11, 2011 9:29 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Oct 16, 2011 3:05 pm
Posts: 12
butterflygirl wrote:
Does anyone know if haptic feedback is working again? Also, can you revert back to the previous firmware?

Haptic feedback didn't seem to be working for me.
I can't even see the option in the settings.
And this is pretty much the only thing that does annoy me, all other issues I can live with.


Top
   
PostPosted: Fri Nov 11, 2011 10:32 am 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sun Nov 14, 2010 11:39 pm
Posts: 150
This was also happening with earlier firmwares, but I think the Youtube app (the wall with videos) is almost impossible to navigate.When I swipe it rushes through the videos and even with a small swipe it seems to give a big push to the videos. Only when I move and stop and only take my finger off the screen after I stopped, that's when it seems to respond as I would expect.


Top
   
PostPosted: Sat Nov 12, 2011 1:13 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Nov 04, 2011 11:52 pm
Posts: 9
jiyong wrote:
When I swipe it rushes through the videos and even with a small swipe it seems to give a big push to the videos.


I noticed this in the regular videos menu. It looks real nice but it's difficult to just select a video to play.

One other thing I noticed is the battery is behaving differently. It may be me but it seems to drain faster and charger slower. If I have it plugged in while watching netflix it still drains the battery. Also it has locked up on me three times in one day doing that.


Top
   
PostPosted: Mon Nov 14, 2011 10:21 am 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Fri Nov 11, 2011 8:31 am
Posts: 52
To me it seems since 3.2.69 there more 'hickups' and I even got a complete freeze in Maps. Only thing I could do was turn it off and on.

Other thing I saw that sometimes when opening or closing an application half the screen has some strange green pattern for a short period of a second. This dissapears and then the app starts.


Top
   
PostPosted: Mon Nov 14, 2011 2:24 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Tue Nov 01, 2011 11:56 pm
Posts: 50
still freezes up on regular basis and have to reboot, no change really from last firmware. cannot use Google books well download samples at least.


Top
   
PostPosted: Thu Nov 17, 2011 10:19 am 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Mon May 24, 2010 2:03 pm
Posts: 273
Location: Warsaw, Poland
bug: crazy volume jumps when switching internet sourced audio


Top
   
PostPosted: Thu Nov 17, 2011 3:36 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Mon May 24, 2010 2:03 pm
Posts: 273
Location: Warsaw, Poland
czesiu wrote:
bug: crazy volume jumps when switching internet sourced audio


could anyone confirm with their device?


Top
   
PostPosted: Thu Nov 17, 2011 4:46 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Tue Dec 15, 2009 7:28 pm
Posts: 1163
Location: Abu Dhabi
czesiu wrote:
czesiu wrote:
bug: crazy volume jumps when switching internet sourced audio


could anyone confirm with their device?


Logically, you need to confirm..... is the source audio level just changing (dont forget each internet source has its own level) or is the actual volume level of the device (denoted by the number of bars on the volume indicator) changing. You have to be more specific! ;)

_________________
605Wi, A5IMT, A5IT, A7o 8GB:2.4.82


Top
   
PostPosted: Thu Nov 17, 2011 5:51 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Mon May 24, 2010 2:03 pm
Posts: 273
Location: Warsaw, Poland
Farsquidge wrote:
czesiu wrote:
czesiu wrote:
bug: crazy volume jumps when switching internet sourced audio


could anyone confirm with their device?


Logically, you need to confirm..... is the source audio level just changing (dont forget each internet source has its own level) or is the actual volume level of the device (denoted by the number of bars on the volume indicator) changing. You have to be more specific! ;)

do you have the device? it will obvious if you have this problem :)
(these are 0.1s volume changes)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 38 posts ]  Go to page 1 2 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 26 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited