Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sun Dec 17, 2017 1:07 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next
Author Message
PostPosted: Sat Sep 24, 2011 10:14 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Sep 22, 2011 8:59 am
Posts: 7
=D> =D> =D>
thankssssssssssssssssssssss
without your quick answer I think I could try all my life to find a solution!!!!!!!!!!!!!!! :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Last question ( I'm your nightmare): no way to install adobe flash player and to play with flash games/app...isn't it?

thanks again :p


Top
   
PostPosted: Sun Sep 25, 2011 5:38 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Sep 25, 2011 4:28 pm
Posts: 2
YES!! Nice work! "Thank You jefi"
I tried install the Aldiko eBook Reader, because it is needed (no alternativs) for a german online library. The download works but the installation fails.
What I have already tried:
Installation with and without SD Card.
Install directly as apk from internal memory and SD Card.
Tried different Versions (2.0 from market and original from archos)
Always the same: Installation faild
(android installation fehlgeschlagen)
Who can help? THX


Top
   
PostPosted: Sun Sep 25, 2011 6:02 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Jul 20, 2011 9:53 am
Posts: 24
marcy65 wrote:
=D> =D> =D>
thankssssssssssssssssssssss
without your quick answer I think I could try all my life to find a solution!!!!!!!!!!!!!!! :badgrin: :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Last question ( I'm your nightmare): no way to install adobe flash player and to play with flash games/app...isn't it?

thanks again :p


For Eclaire 2.1:
http://www.vietnamandroid.com/?file_id=66
For Froyo 2.2:
http://www.vietnamandroid.com/?file_id=88
Restart after installing, try with your luck :)


Top
   
PostPosted: Mon Sep 26, 2011 6:50 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Sep 22, 2011 8:59 am
Posts: 7
thanks to you too...
but I've tried as you wrote , copying directly in the internal memory the files extracted for Froyo, restart the tablet, and no result at all :roll: :roll: :roll:
any site using flash claim "plug in not installed"


Top
   
PostPosted: Mon Sep 26, 2011 9:09 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Jun 28, 2011 2:02 pm
Posts: 23
AFAIK Adobe Flash does not work on Arm v5 devices...


Top
   
PostPosted: Mon Sep 26, 2011 9:30 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Sep 22, 2011 8:59 am
Posts: 7
:(
so no way to see flash installation I guess :roll:


Top
   
PostPosted: Mon Sep 26, 2011 12:48 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Jul 20, 2011 9:53 am
Posts: 24
Will the Market App be updated? first , 2nd and 3rd time I use it didn't change anything. :?:


Top
   
PostPosted: Fri Sep 30, 2011 10:57 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Sep 30, 2011 8:47 am
Posts: 3
I've flashed my new Archos 70b with the BQ Firmware successfully yesterday, everything runs well. But I couldn't flash it with Windows7, cause Win7 always tries to look for necessary drivers trough the Internet. And a try to install it manually through zhe hardware management ("unkown device", then installing drivers manually) failed, it said: "driver not good for this platform".

So I grabbed an old Laptop with Windows XP on it, and the flash process went on without any problems, cause Windows XP allows to search for drivers manually much better.

Thanks for your work, Jefi!


Top
   
PostPosted: Fri Sep 30, 2011 1:40 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Sep 18, 2011 6:03 pm
Posts: 10
What's your system? I have Windows 7 Pro 64bit and everything works very well. You should use the appropriate driver to the version of the system. You can download it here: http://www.arctablet.com/assets/tools/Firmware/Rockchip_CPU_based/W9_0.18.20101201.214043.zip. Alternatively, check out the port where the usb is connected to the tablet. Must be connected directly to a computer and not through USB hub.


Top
   
PostPosted: Sat Oct 01, 2011 5:59 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Sep 30, 2011 5:27 am
Posts: 3
Hi all,
Iam new archos 70b user. I bought this "nice tablet" :D last week with only about 15 USD. I was installing this firmware using XP, n work well. Sometimes my tablet turn off immediately if i run big proccess like opening large pdf file.
The user interface of this Froyo is better than d original firmware. I feel, it also reduce power consumption so can extend battery life. First booting take a long time at green robot, but the next boot is much faster than archos firmware.

Believe or not, this gadget is a better choice than g*l*x* t*b, as i feel :D


Top
   
PostPosted: Sun Oct 02, 2011 5:17 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Oct 02, 2011 9:02 am
Posts: 4
Hi all!

I' m a french user of your rom and a a new user of the forum.Nice job but download with market doesn' t work ....Is it a solution? Sorry for my poor english!

+


Top
   
PostPosted: Sun Oct 02, 2011 7:20 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Sep 30, 2011 8:47 am
Posts: 3
@madcrow: Do you have an WLAN connection? I had no problems with the market after flashing with Jefis firmware.


Top
   
PostPosted: Sun Oct 02, 2011 8:23 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Oct 02, 2011 9:02 am
Posts: 4
Thanks for reply! yes , it works fine with slideme or net and mail.

+


Top
   
PostPosted: Sun Oct 02, 2011 8:53 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Jul 20, 2011 9:53 am
Posts: 24
madcrow wrote:
Thanks for reply! yes , it works fine with slideme or net and mail.

+

just wait for a day ,then retry, that is GOOGLE problem


Top
   
PostPosted: Sun Oct 02, 2011 9:43 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Oct 02, 2011 9:02 am
Posts: 4
Wait and see!


Top
   
PostPosted: Mon Oct 03, 2011 6:10 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Sep 30, 2011 5:27 am
Posts: 3
madcrow wrote:
Wait and see!


Some apps in d market cant be installed, such ymassengger. I dont know why, may be the os compability?

Mad, is there another apps that can be installed from d market?


Top
   
PostPosted: Mon Oct 03, 2011 11:28 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Oct 02, 2011 9:02 am
Posts: 4
Hi!

No solution to install apps....market begins to download and.....nothing. Slideme works fine but but that is as comprehensive as google market ....

+


Top
   
PostPosted: Tue Oct 04, 2011 5:12 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Sep 30, 2011 5:27 am
Posts: 3
madcrow wrote:
Hi!

No solution to install apps....market begins to download and.....nothing. Slideme works fine but but that is as comprehensive as google market ....

+


i have no problem with the market. There r some apps i have installed:
- 4shared
- 4shared music
- adobe reader
- eBuddy
- Gmail
- Opera Mini
- WritePad (using *.apk)
- flext9 (using *.apk)
- OnePunch Notes
- Remote RDP
- Remote Web Desktop
- Google translate
- etc :D

if u have clicked d install button at d app's page, u will be back to the app list automatically. In this case, i entered d app's page again n just wait the downlod (take much time at "starting download" caption) untill d apps successfully installed.


Top
   
 Post subject: Youtube doesn't work
PostPosted: Wed Oct 12, 2011 6:32 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Sep 30, 2011 8:47 am
Posts: 3
Unfortunately, Youtube doesn't work on my "new" archos/bq voltaire. Even when I turn it to have fullscreen mode, I do hear only the sound but have a black screen. Anyone who knows a solution?


Top
   
PostPosted: Thu Oct 13, 2011 6:57 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Oct 13, 2011 6:47 am
Posts: 4
Hi there,

After I┬┤ve received my 70b reader I┬┤ve flashed the BQ Voltaire Rom Android2.2. I┬┤ve already found some bugs.... hopefully someone can help me out.

- I was trying to install the Aldiko Ebook Reader.... without success. Everytime I try to install it throws an error "Installation was not successful (or something in that way)

- When the readers WLAN is turned on for one or two days sometimes it happens that the reader disconnects from the WLAN even if the WLAN is still activated and a accesspoint is reachable!? After deactivating and reactivating the WLAN everything works as usual??


I had a last question but I┬┤m already expecting the answer =/.... Is there a way to speed up the Reader 70b a little bit? I┬┤m just wondering because as I┬┤ve ordered the 70b I saw that the reader has a 600MHz CPU. If I compare it to other 600MHz smartphones the reader is very slow =/ so.... is there a way to push the speed a little bit?

Thanks in advance for your answers!

with best regards
Flo!


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 75 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited