Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sun Mar 26, 2017 11:39 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Feb 27, 2012 8:33 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Feb 27, 2012 8:22 pm
Posts: 4
Hi,

I wanted to flash my archos back from 7htv2_gingerbread.05 to A7HT V2: version 2011.18. But I took the wrong image, so gingerbread was reflashed again and all of a sudden the callibration went wrong. I tried to recallibrat but this doesn't work, because I can't get into the callibration process.

I decided to flash the tablet with the "unbrick" method, but all donwloads for RKAndroidBatchUp.exe are gone? What can I do? Are there any other methods like pasting something to the sd? :(

Thank you very much


Top
   
PostPosted: Mon Feb 27, 2012 9:05 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Oct 13, 2011 11:48 am
Posts: 11
http://www.4shared.com/rar/UvI9ZsGB/a7h ... furl=d1url


Top
   
PostPosted: Tue Feb 28, 2012 10:49 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Feb 27, 2012 8:22 pm
Posts: 4
:D Thank you!

Update: unfortunately this doesn't work. He does not recognize the device. I have tried windows XP Home and Vista 64Bit but both don't work. What do I have to do now?

I have tried to connect a mouse, it is recognized but the courser sticks to the upper right corner and I can`t move.

Update 2: Ok found this http://www.arctablet.com/blog/archos-ta ... arnova-10/ and after resetting I could install the driver. But I still can't run the program. It always produces an error "Device not found". I run the program as admin.


Top
   
PostPosted: Wed Feb 29, 2012 3:33 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Oct 13, 2011 11:48 am
Posts: 11
The driver used is? 281xDriver


Nudles wrote:
:D Thank you!

Update: unfortunately this doesn't work. He does not recognize the device. I have tried windows XP Home and Vista 64Bit but both don't work. What do I have to do now?

I have tried to connect a mouse, it is recognized but the courser sticks to the upper right corner and I can`t move.

Update 2: Ok found this http://www.arctablet.com/blog/archos-ta ... arnova-10/ and after resetting I could install the driver. But I still can't run the program. It always produces an error "Device not found". I run the program as admin.


Top
   
PostPosted: Wed Feb 29, 2012 1:24 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Feb 27, 2012 8:22 pm
Posts: 4
yes.

I tried to acces via linux. lsusb shows the device but I can't mount it. I have tried everything, really. I think the device is dead.


Top
   
PostPosted: Sat Mar 03, 2012 11:31 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Fri Dec 24, 2010 6:17 pm
Posts: 939
Location: Zwolle, Nederland
Nudles wrote:
yes.

I tried to acces via linux. lsusb shows the device but I can't mount it. I have tried everything, really. I think the device is dead.

Did you lock the tablet? When using linux, did you read this article?


Top
   
PostPosted: Tue Mar 06, 2012 12:29 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Feb 27, 2012 8:22 pm
Posts: 4
What do you mean with "lock"? :oops: I pushed the on/off-button to the the right postition. As said, finally I was able to install the driver but the tool doesn't recognize the tablet. I used different usb-cables. I used different machines and different operating systems (vista/XP/Linux)

Yes I tried everythink I could find in the wiki.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited