Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Tue Mar 28, 2017 7:12 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Feb 01, 2012 11:17 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Dec 11, 2011 11:07 am
Posts: 10
This is fully functional firmware for our tablets, with market working and everything ok - still no flash support.
Based on ijoy 2.2 official firmware and our kernel!
Link : http://www.mediafire.com/?rq7va9dcw5s23dp
I hope you like it!
PS: No moding, no change to the original firmware!


Top
   
PostPosted: Mon Feb 06, 2012 3:37 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Oct 28, 2011 2:03 am
Posts: 13
10b supported?


Top
   
PostPosted: Mon Feb 06, 2012 5:36 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Feb 06, 2012 5:31 pm
Posts: 2
It says invalid update image, is it an error? how did you loaded it?


Top
   
PostPosted: Mon Feb 06, 2012 9:31 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Dec 11, 2011 11:07 am
Posts: 10
babcocca - No, Arnova 10b not supported! Change the kernel if you want.
geomil - for me works very well, i will check again - use RKAndroidBatchUpgrade to do it - image JUST FOR ARNOVA 10!
edit : just flashed it and it works very well.
edit2: after flash use the RESET BUTON to start the tablet :D .


Top
   
PostPosted: Tue Feb 21, 2012 6:36 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Oct 28, 2011 2:03 am
Posts: 13
I would like to request a 10b version. I dont have the skill set to make it myself. Would you consider it?


Top
   
PostPosted: Thu Mar 01, 2012 10:22 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Dec 11, 2011 11:07 am
Posts: 10
Stock Froyo 2.2 - very fast, with Android Market - for Arnova 10b only!
PS: Reset the tablet after updating firmware - if is not starting by itself.

Link : http://www.mediafire.com/?mfctdmfxm8369e8


Top
   
PostPosted: Fri Mar 02, 2012 9:35 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Mar 02, 2012 9:29 am
Posts: 1
dkbkl wrote:
Stock Froyo 2.2 - very fast, with Android Market - for Arnova 10b only!
PS: Reset the tablet after updating firmware - if is not starting by itself.

Link : http://www.mediafire.com/?mfctdmfxm8369e8


dkbkl your rom is not for Arnova 10b, it is for 10 version with resistive screen, i've tried it yesterday, update with RKtools but stucks on first boot at screen calibration


Top
   
PostPosted: Thu Mar 08, 2012 10:40 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Dec 11, 2011 11:07 am
Posts: 10
There are two versions, the first one is for Arnova 10, and the second one is for Arnova 10b. I do not own the 10b, so I cannot test it, but in other versions it work very well. Please check again and tell me if it is ok or not.


Top
   
PostPosted: Mon Mar 12, 2012 3:55 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Oct 28, 2011 2:03 am
Posts: 13
I'll load it today and report back.


Top
   
PostPosted: Mon Mar 12, 2012 10:18 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Oct 28, 2011 2:03 am
Posts: 13
It says that update.img is invalid.


Top
   
PostPosted: Mon Mar 12, 2012 10:19 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Oct 28, 2011 2:03 am
Posts: 13
I cannot use RKtools as my usb connector on the device is broken.


Top
   
PostPosted: Sun Jun 10, 2012 8:15 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Feb 06, 2012 5:31 pm
Posts: 2
Thank you Bkbld, I installed this rom and it is really good. There is a few bugs but nothing you can't live with. Very smooth. Good job.


Top
   
PostPosted: Mon Dec 24, 2012 8:39 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Dec 24, 2012 8:28 pm
Posts: 3
All img files I have downloaded return as invalid, including the one from the Arnova site. Can anyone tell me what is going on?


Top
   
PostPosted: Sun Mar 03, 2013 6:21 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Sep 18, 2012 3:25 pm
Posts: 3
Does this rom modify the Vendor and device ID?
Because I can't seem to install the proper drivers any more for my tablet?
If yes what is the Vendor and device ID modified to?
If not how can I flash a rom without RKTOOLS or recovery mode?
Thanks for your reply advandce.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 14 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited