Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sun Dec 17, 2017 1:38 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Battle for Wesnoth
PostPosted: Fri Oct 07, 2011 4:21 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Jan 08, 2011 2:02 pm
Posts: 73
Anyone got Battle for Wesnoth running on the A101?


Top
   
 Post subject: Re: Battle for Wesnoth
PostPosted: Tue Oct 11, 2011 1:18 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Wed Jan 26, 2011 3:21 pm
Posts: 104
I haven't got it running on the A70S. I downloaded the demo, but in the install process, it said it required a feature my device doesn't have. Too bad; this is one of the only games I play on the PC, and I rarely get a chance to anymore. I'd play it a lot more on my tablet.


Top
   
 Post subject: Re: Battle for Wesnoth
PostPosted: Sun Mar 11, 2012 7:45 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Mar 11, 2012 7:23 pm
Posts: 1
I got it working on my A43... had to edit /etc/permissions/handheld_core_hardware.xml and add the line:
Code:
<feature name="android.hardware.screen.landscape" />

Then tried downloading Wesnoth again, and it installed.

This requires root access of course... I'm using UrukDroid which makes that easier. Hopefully the same can be done with the stock firmware too.

FYI, I figured this out by installing aLogcat... when the install failed earlier due to a missing feature, it printed out what that feature was in the log.


Top
   
 Post subject: Re: Battle for Wesnoth
PostPosted: Mon Mar 12, 2012 7:16 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Wed Jan 26, 2011 3:21 pm
Posts: 104
Hey, great! I'm looking forward to trying this out when I get home.


Top
   
 Post subject: Re: Battle for Wesnoth
PostPosted: Thu Mar 15, 2012 1:28 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Wed Jan 26, 2011 3:21 pm
Posts: 104
Just a note, this didn't work for me. A70S, Chulri's root.


Top
   
 Post subject: Re: Battle for Wesnoth
PostPosted: Fri Nov 30, 2012 5:34 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Nov 30, 2012 5:28 am
Posts: 1
Hi guys! I am surprised that this topic has so little discussion. The game is the best strategy! It's a shame it doesn't work on gen8. :( Tried editing handheld_core_harware.xml on my A101it gen8, did not work. Still says some features missing. Any other suggestions?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited