Forum.ArchosFans.com
http://forum.archosfans.com/

Problem with wifi
http://forum.archosfans.com/viewtopic.php?f=75&t=61953
Page 1 of 1

Author:  runts [ Thu Jan 26, 2012 7:58 pm ]
Post subject:  Problem with wifi

The problem is that my Android Archos can't find any networks. I know that theres Wi-Fi in my house but my device can't find it. Also when i turn on Wi-Fi on my device and it tries to find networks its starting to sacn and then it turns off and then on. So please help

Author:  gondel [ Mon Jan 30, 2012 2:51 pm ]
Post subject:  Re: Problem with wifi

Some firmware releases had problems with the last two channels (12,13 ?), but that has not been the case for a while.

runts wrote:
The problem is that my Android Archos can't find any networks. I know that theres Wi-Fi in my house but my device can't find it. Also when i turn on Wi-Fi on my device and it tries to find networks its starting to sacn and then it turns off and then on. So please help

What do you mean, "it turns off and then on" ? The tablet goes off and on or the reception disappears and reappears ?
Have you done the normal tests ? Sit next to your access point and scan for networks. Take a laptop, put it next to your archos and make sure it sees a signal.

Do you have a repeater ? I had terrible problems with a TP-Link repeater and the archos. During handshaking, they would go into a painful connect/disconnect cycle.

All access points let you log in and they normally keep a record of client connect/disconnects. What does yours show ?

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/