Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Mon Oct 23, 2017 9:02 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Dec 26, 2010 8:33 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Dec 26, 2010 6:13 am
Posts: 10
Unbelievable. I wake up and the little guy doesn't turn on. It had a 60% charge when I went to sleep, and even with a usb cable plugged in for a few minutes it won't turn on (with the cable still attached). I think I'm just going to opt for the 30 day money back section of the warranty, what's the point of getting a new one if it's going to stop functioning in two days


Top
   
PostPosted: Mon Dec 27, 2010 7:56 am 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Wed Dec 01, 2010 6:09 pm
Posts: 51
I just posted the same thing earlier today (viewtopic.php?f=75&t=44772). I tapped on the front buttons with my finger and it turned on. Still trying to figure it out...

_________________
2Vision, 2-28's and a 101 Quad 1366


Top
   
PostPosted: Tue Dec 28, 2010 10:25 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Jun 23, 2010 1:15 am
Posts: 46
Yeah the same has happened to me. Here's the strange part. I have two phone chargers that use the same USB connection as the 28. I used one to charge it after this problem occurred the first time and it charged the device. Then the same thing happened. The phone charger wouldn't charge it so I used another one. And again it was able to charge it. I'm going to have to keep a very close eye on the battery meter, but this is a very annoying problem.


Top
   
PostPosted: Fri Dec 31, 2010 5:58 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Dec 14, 2010 7:25 pm
Posts: 32
My A43 was left on over night and the battery died. It took about 10 mins of connecting it to my computer via usb until the screen turned on and I saw the mount / Charge only screen.


Top
   
PostPosted: Tue Jan 04, 2011 3:21 am 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Wed Dec 01, 2010 6:09 pm
Posts: 51
I figured out it prob has to do with memory issues. Both of mine froze and i jusy held the power button down for110 seconds until the green light flashes and then hit the powr burton again. They then start up with no problem. I am trying an app killer to free up some memory and see if that stops them from freezing up.

_________________
2Vision, 2-28's and a 101 Quad 1366


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited