Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sun Nov 17, 2019 1:12 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Sep 29, 2012 8:30 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Sep 29, 2012 8:21 pm
Posts: 2
Hi All, (newby here - Paul from Ireland but living in UK - your forum looks just what I need!) I just bought the Arcos 70 250Gb on fleabay. It looks in great condition, starts up and connects to the web etc.. but when I try to see the gallery the get and error saying that I cannot access the drive because - "device mounted as usb mass storage". I have restarted the device, reset android, and reset to factory settings all without joy. I know its really annoying when newbies don't search for previous threads - but I did try. The only one I found was this one http://forum.archosfans.com/viewtopic.php?t=49778&p=335616 but it didn't say how or if it was resolved. So what do you think - is it knackered and need to be sent back to the sender? I am an amateur photographer and this tablet would be great ............ if it would work thanks Paul


Top
   
PostPosted: Wed Oct 03, 2012 5:30 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Sep 29, 2012 8:21 pm
Posts: 2
Thanks for reading this - I assume nobody knows the answer? I suppose I should send it back?


Top
   
PostPosted: Wed Oct 03, 2012 9:14 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Thu Feb 03, 2011 2:33 pm
Posts: 218
I looked at the thread you mentioned and that confirms this is a hardware fault. Get a refund if you can.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited