Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Thu Oct 17, 2019 11:36 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Wifi connection problems
PostPosted: Sat Apr 14, 2012 1:50 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Apr 14, 2012 1:43 am
Posts: 1
I've had my Archos 43 for more than 6 months now. I've never had a problem connecting to my house wifi until now. When I try to connect, it says obtaining IP address-unsuccessful-scanning-disabled. I've tried turning the wifi on and off, I've tried disconnecting the network and then re-entering the password and trying to connect, I've tried disabling the powersave BUT NOTHING WORKS. It's really starting to annoy. Can anyone help?? :)


Top
   
PostPosted: Sun Apr 15, 2012 11:31 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Thu Nov 04, 2010 11:14 am
Posts: 275
I've had teething problems with wifi.. somtimes you just have to shut it off, and turn it back on.. other times it will require a cold boot. I can't prove it, but I think my wifi signal on my refurb'd (warranty replacement) Archos has worse reception than my original one. Go figure.. if all else fails, you can return if your under the warranty period- just make sure the problem is repeatable, not intermittent.

Oh well, something better will come along in a year or two... even if it ain't from Archos/Arnova.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited