Forum.ArchosFans.com
Archos 80 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 8GB: Buy now (free shipping)
Archos 80 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 250GB: Buy now (free shipping)
Archos 101 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 8GB: Buy now (free shipping)
Archos 101 G9 1.5Ghz 1GB RAM ICS 250GB: Buy now (free shipping)
 * Register    * Login 

It is currently Thu Oct 02, 2014 11:26 am

All times are UTC + 1 hour



Post new topic  Reply to topic  [ 113 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 2:06 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Nov 26, 2009 10:43 pm
Posts: 6
Following the effort made on the Archos5it I found a way to do it again on my brand new Archos32it with the latest 1.0.70 firmware.
The goal is to make it easy to install market on an Archos device: please find below a link to an apk that does it.
http://rapidshare.com/files/423872528/gApps4Archos.apk
All you need to do is to:
- put gApps4Archos.apk file on your Archos disk
- install it by selecting this file using the device file manager
- run the installed package and follow the installation steps

Since all new Archos internet tablets seems to be based on the same firmware I do not see why it should not work on the Archos43it.
Please report any issue on other models.

Enjoy!


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 2:12 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Aug 04, 2010 3:24 pm
Posts: 46
Awesome News, Thanks !


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 2:17 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu May 27, 2010 3:17 pm
Posts: 30
Location: Montreal
Oh my god, trying this right away :D

I'm really curious on how you managed this, I gotta explore the APK content :P


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 3:11 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Oct 08, 2010 1:24 am
Posts: 8
well....it works =D>


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 3:52 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sat Sep 18, 2010 8:13 pm
Posts: 221
:D :D =D> works fine on my 32, thanks a lot m4rk3t. I guess Charbax was right

_________________
Mr. 32


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 4:10 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Tue Dec 15, 2009 7:28 pm
Posts: 1163
Location: Abu Dhabi
m4rk3t wrote:
Following the effort made on the Archos5it I found a way to do it again on my brand new Archos32it with the latest 1.0.70 firmware.
The goal is to make it easy to install market on an Archos device: please find below a link to an apk that does it.
http://rapidshare.com/files/423840063/gApps4Archos.apk
All you need to do is to:
- put gApps4Archos.apk file on your Archos disk
- install it by selecting this file using the device file manager
- run the installed package and follow the installation steps

Since all new Archos internet tablets seems to be based on the same firmware I do not see why it should not work on the Archos43it.
Please report any issue on other models.

Enjoy!


Excellent work. =D>

Considering you only ever show up to drop off these wonderful apk's I assume you want annonimity for some reason. I hope you do the same for Froyo 2.2. 8)

_________________
605Wi, A5IMT, A5IT, A7o 8GB:2.4.82


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 4:35 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Tue Jul 20, 2010 10:24 am
Posts: 430
Location: Derby, UK
Can anyone upload please. The original download no longer works.

Thanks...

_________________
Archos Elements Titanium 97HD


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 4:44 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sat Sep 18, 2010 8:13 pm
Posts: 221
ViPaSoft wrote:
Can anyone upload please. The original download no longer works.

Thanks...


http://www.mediafire.com/?7xkrb2a4go7w9iv

_________________
Mr. 32


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 4:52 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Tue Jul 20, 2010 10:24 am
Posts: 430
Location: Derby, UK
manormortal wrote:
ViPaSoft wrote:
Can anyone upload please. The original download no longer works.

Thanks...


http://www.mediafire.com/?7xkrb2a4go7w9iv

Thanks Manormortal.

_________________
Archos Elements Titanium 97HD


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 5:12 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu May 27, 2010 3:17 pm
Posts: 30
Location: Montreal
Mirrored: drop.io


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 5:53 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Sep 27, 2010 11:29 pm
Posts: 15
Farsquidge wrote:
Considering you only ever show up to drop off these wonderful apk's I assume you want annonimity for some reason. I hope you do the same for Froyo 2.2. 8)


Maybe he's an Archos employee and has to be anonymous.

Good work and now people with gen 8 tablets can now sift through the Google Market to try to find something useful on there. It really needs to get updated with better searching and sorting features.


Last edited by bengal on Sun Oct 10, 2010 5:43 pm, edited 1 time in total.

Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 6:02 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Sun Nov 27, 2005 2:40 am
Posts: 7052
Location: Copenhagen
Awesome, it works great on A43, Marketplace, Maps, Gmail works great.

Google Talk looks weird, it may be a bug, it displays contact icons for the whole width..


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 6:13 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu May 27, 2010 3:17 pm
Posts: 30
Location: Montreal
Also, kind of wierd symbol at the top of the Calendar application, which seems like an EV-DO signal meter.

Image


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 6:16 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Sep 27, 2010 5:46 pm
Posts: 21
For those of you who use SkyFire, how does Flash streaming perform? Does this video work:
http://www.crunchyroll.com/time-of-eve/ ... iko-452708

Thanks.


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 6:33 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Sep 18, 2010 7:04 pm
Posts: 10
Thanks =D>
But will your apk work in 2.2 ?


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 7:22 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sat Sep 18, 2010 8:13 pm
Posts: 221
gabrie1 wrote:
Thanks =D>
But will your apk work in 2.2 ?


probably wouldnt know until 2.2 comes

_________________
Mr. 32


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 7:31 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Wed Apr 21, 2010 1:20 pm
Posts: 3016
Location: Sweetyland
jiba wrote:
For those of you who use SkyFire, how does Flash streaming perform? Does this video work:
http://www.crunchyroll.com/time-of-eve/ ... iko-452708

Thanks.

No idea, but thanks for the movie - it's a sweet little movie. Aww ...


Top
   
 
PostPosted: Fri Oct 08, 2010 8:06 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Sun Aug 19, 2007 10:58 am
Posts: 585
Location: La varenne / France
it is good for all 3 archos 2.8 - 3.2 - 4.3

http://www.jbmm.fr/2010/10/08/landroid- ... sur-la-gen
(with pictures)

_________________
CORSE' WEB


Top
   
 
PostPosted: Sat Oct 09, 2010 12:50 am 
Offline
Site Admin
Site Admin

Joined: Sun Nov 27, 2005 2:40 am
Posts: 7052
Location: Copenhagen
I posted a video showing it on A43 here: viewtopic.php?f=63&t=38217


Top
   
 
PostPosted: Sat Oct 09, 2010 5:12 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Oct 09, 2010 5:07 am
Posts: 1
BRICKED! I installed the package, Then ran the app asking me to install google apps. Then it asked me about saving space or something. Then it told me to reboot.

Now when the the system boots, the flashing archos logo appears then a big droid logo comes up with an emergency button on the bottom left for a second, then the screen blanks and it goes back to the flashing archos logo again, and keeps repeating this.

I don't know what I did wrong or how to fix this- please help!


Top
   
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 113 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Hosted by Forumatic™