Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sat Oct 21, 2017 8:11 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 416 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 521 Next
Author Message
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 11:47 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Nov 29, 2010 8:55 pm
Posts: 14
skimminstones wrote:
you guys that have installed the market now, can any of you install the flash player direct from there?


Installed just fine and works great!


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 12:03 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Mon May 24, 2010 2:03 pm
Posts: 273
Location: Warsaw, Poland
same here, youtube does not work
some graphical problems in market


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 12:25 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Tue Sep 07, 2010 1:10 pm
Posts: 231
Weird thing is that some apps are missing from Market now (they were there in the 2.1 market fix). Apps like Launcher Pro and Extended Controls are nowhere to be found.


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 12:47 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Wed Dec 01, 2010 5:33 am
Posts: 88
Yeah, I'm missing some apps too. Like I believe pandahome 2 was available on the 2.1... Maybe needs a different vendor file?


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 12:50 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Fri Nov 05, 2010 5:53 am
Posts: 59
Location: Sweden
m4rk3t wrote:
The goal is to make it easy to install market on an Archos device: please find below a link to an apk that does it for froyo.
http://rapidshare.com/files/434229115/gApps4Archos2.apk
Note that the former eclair apk will not work.
All you need to do is to:
- put gApps4Archos.apk file on your Archos disk
- install it by selecting this file using the device file manager
- run the installed package and follow the installation steps

It has been tested on an Archos32it. Please report any issue on other models.

Enjoy!

Nice work m4rk3t!

Can you please look into these issues?
- Missing apps in Market (were available on 2.1)
- Problem with Youtube app
- Graphical artifacts in Market app
- Update apps to latest versions (maps, gmail, etc)

Cheers!

_________________
Archos 70 IT, Froyo, Cinema plug-in


Last edited by Cthugha on Wed Dec 01, 2010 5:43 pm, edited 3 times in total.

Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 12:57 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Oct 21, 2010 12:07 pm
Posts: 29
same thing here:

graphical issues
no youtube

and for those, that still need a dl-link for the re-upped file:
http://www.mediafire.com/?qn43ni6fo7xb2ja


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 1:06 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Nov 30, 2010 7:22 am
Posts: 8
so far so good!
no youtube here as well
Archos 70


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 1:37 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Wed Dec 01, 2010 5:33 am
Posts: 88
I think a few of the apps on this installer is outdated too, like the gmail is version 2.2.1, when the gmail.apk from the market.rar on the adb method is version 2.3.


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 1:54 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Oct 09, 2010 8:01 pm
Posts: 8
Thank you so much to help us again m4rk3t you rock!


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 2:13 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Dec 01, 2010 2:12 pm
Posts: 1
Hi,

Would you be so kind to share the source-code of the app? e.g. put it somewhere on github?


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 2:19 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Nov 22, 2010 10:27 pm
Posts: 38
Location: Wichita Falls, Tx
The market works fine but it's missing most of my apps and when you go to a page of apps it doesn't scroll down, I just get one page of apps.

_________________
Archos 101
Nexus One


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 2:57 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Thu Oct 28, 2010 12:52 pm
Posts: 130
i installed and have rebooted twice and it just force closes on me. Do I need to install it over again? All the apps force close one, gmail, etc.

edit: nevermind. I had to re-format the whole device from sratch and now it installed ok. I think it's best for folks to re-format when going Froyo.


Last edited by ruinah on Wed Dec 01, 2010 3:31 pm, edited 1 time in total.

Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 2:57 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Nov 25, 2010 5:22 am
Posts: 25
HELP!! THIS FROZE MY 101 AT THR "DO YOU WANT TO INSTALL THIS APPLICATION?"

HOW DO I RESTART????


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 3:09 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Oct 15, 2010 12:20 pm
Posts: 43
Just hold down the power button for about 5-10 ten sec.


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 3:14 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Dec 01, 2010 3:10 pm
Posts: 2
My Archos 101 also auto-closed market and gmail instantly. What did i wrong ?


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 3:17 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Nov 18, 2010 5:10 am
Posts: 47
nikokroko wrote:
Thank you so much to help us again m4rk3t you rock!


Agreed! I only had one app that I paid for and once I installed m4rk3t's apk file, I was able to get it working again!

I've got Angry Birds and Documents to Go working. Everything else is just gravy. :lol:


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 3:18 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Aug 17, 2010 1:19 pm
Posts: 8
Location: Teh Interweb
Works on my Archos 70. *yikes*

Thank you so much for your quick help.


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 3:19 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Oct 21, 2010 1:12 pm
Posts: 14
Many thanks for this! I installed this morning and got Flash Player installed. I'm at work now and haven't had a chance to try Youtube, but Gmail & Gtalk are working.


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 3:23 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Oct 27, 2010 10:06 pm
Posts: 6
Archos 101 and I had some weird install problems also....however it seems to be working fine now. I ended up rebooting about 4-5 times and had to power off a few times. First I would say once you reboot....leave it for a while. I know from experience with other android phones the google apps do a lot of talking once configured. So make sure you wireless is ON and your device doesn't time out. I.E. leave it plugged in and set it to stay on while plugged in.

Had all the same problems you guys did and all is working fine now. So far....


Top
   
PostPosted: Wed Dec 01, 2010 3:27 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Nov 21, 2010 10:59 am
Posts: 35
Sylph wrote:
I think a few of the apps on this installer is outdated too, like the gmail is version 2.2.1, when the gmail.apk from the market.rar on the adb method is version 2.3.


You can install Gmail 2.3 manually....Which works for me...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 416 posts ]  Go to page Previous 1 2 3 4 521 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited