Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sun Dec 17, 2017 7:17 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 416 posts ]  Go to page Previous 117 18 19 20 21 Next
Author Message
PostPosted: Sat Jan 15, 2011 9:10 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Jan 11, 2011 1:22 am
Posts: 3
I have the android market on my device now but it seems t not let me download apps it starts and says downloading but never actually does anything ?


Top
   
PostPosted: Sat Jan 15, 2011 9:23 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Wed Apr 21, 2010 1:20 pm
Posts: 3016
Location: Sweetyland
Try

Menu
Settings
Applications
Manage applications
Market
Uninstall updates

Then go out and try again.


Top
   
PostPosted: Sat Jan 22, 2011 3:16 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Tue Dec 28, 2010 8:27 pm
Posts: 173
crosbymonster wrote:
I have the android market on my device now but it seems t not let me download apps it starts and says downloading but never actually does anything ?


Mine does that on my work network - i assume there is some sort of proxy blocking the download.


Top
   
PostPosted: Mon Jan 24, 2011 9:49 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Jan 12, 2011 9:35 am
Posts: 20
Gmail version 2.2.1 installer is outdated like this one i think so.


Top
   
PostPosted: Mon Feb 07, 2011 8:52 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Feb 07, 2011 8:48 am
Posts: 4
Working on my A101 8GB. Froze on restart had to turn it off and back on but works perfectly so far!


Top
   
PostPosted: Mon Feb 07, 2011 5:23 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Sat Sep 01, 2007 7:07 am
Posts: 272
I went to get this one new app I saw on the internet and it didn't show up in my marketplace but it's on my phone which is out of space. Do I need to do those steps again and clear data and cache?


Top
   
PostPosted: Fri Feb 11, 2011 7:44 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Feb 11, 2011 7:36 am
Posts: 1
Map works brilliantly, but unfortunately both the Market and Gmail force closed.
I have Archos 101IT-V6, with Android 2.1.4 (2.2.1). I also have the most recent firmware available at this date.

Could it just be Market itself realizing I'm not on a Google authorized tablet? Or are there any fixes? I tried uninstalling (the apps will not uninstall), as well as simply reinstalling and letting it sit as suggested. All of that came to no avail.

Brilliant app regardless, I have a feeling this mistake is something on my end, though.


Top
   
PostPosted: Sat Feb 12, 2011 2:30 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Wed Sep 30, 2009 11:10 pm
Posts: 51
Hi there,
Finaly got my archos 70 250GB!
I updated fw to 2.1.4 (Android 2.2.1).
Tried this easy market install.
Installed OK.
Market OK, Gmail updated OK, Maps working OK...
BUT: YouTube installation unsuccessful!
Any ideas?
I did install flash afterwwards. But still installation unsuccessful!
Help please.
Thanks.
tinto de verano


Top
   
PostPosted: Sat Feb 12, 2011 7:57 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Wed Sep 30, 2009 11:10 pm
Posts: 51
Hi there.
Me again. Just some more info.
I go to market, select YouTube, Start dowload, install, and then a message comes up with "Updating multimedia library", and the the Update unsuccesful.
I would really appreciate if someone could give me a hint on how to solve this issue.
Thanks.
tinto de verano


Top
   
PostPosted: Sat Mar 05, 2011 12:58 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Fri Feb 25, 2011 5:22 pm
Posts: 2
A big noob question:

I don't have any gapps.apk or another google apps installer in my archos 101, but i have other market apk, like SlideMe and AndappStore. Should i reset my device before install gapps? Or doesn't make difference for me?

Thanks from Brasil!!!


Top
   
PostPosted: Sun Mar 20, 2011 11:41 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sun Mar 20, 2011 11:37 am
Posts: 1
Hi, I have some question about the market and the Archos 70 250GB.
Im buying a Archos 70 , and my questions are:

If i update the archos will the market still work?
Will it void my guarantee?
I dont want to read 20 pages of posts but i read some and
have you already fix the youtube and the missing apps from the market? if yes how?


Top
   
PostPosted: Wed Mar 23, 2011 4:35 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Feb 21, 2011 1:22 am
Posts: 33
m4rk3t wrote:
The goal is to make it easy to install market on an Archos device: please find below a link to an apk that does it for froyo.
http://rapidshare.com/files/434229115/gApps4Archos2.apk
Note that the former eclair apk will not work.
All you need to do is to:
- put gApps4Archos2.apk file on your Archos disk
- install it by selecting this file using the device file manager
- run the installed package and follow the installation steps

It has been tested on an Archos32it. Please report any issue on other models.

Enjoy!


Is that the same as:

http://code.google.com/p/archos-apps-installer/ ?


Top
   
PostPosted: Fri Mar 25, 2011 1:18 am 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Dec 04, 2010 5:13 pm
Posts: 51
Location: Ireland
tinto de verano wrote:
Hi there.
Me again. Just some more info.
I go to market, select YouTube, Start dowload, install, and then a message comes up with "Updating multimedia library", and the the Update unsuccesful.
I would really appreciate if someone could give me a hint on how to solve this issue.
Thanks.
tinto de verano


I am having this issue too, there's a youtube app on my list of apps but nothing happens when I open it
And I run into the same problem as above when trying to reinstall from market


Top
   
PostPosted: Fri Mar 25, 2011 12:51 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Dec 04, 2010 5:13 pm
Posts: 51
Location: Ireland
Ok,nevermind, I got it working
Had to delete the YouTube app with arctools then reinstall from the market


Top
   
PostPosted: Sat Mar 26, 2011 6:26 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Feb 21, 2011 1:22 am
Posts: 33
skimminstones wrote:
you guys that have installed the market now, can any of you install the flash player direct from there?



Of course :)

I installed from:

http://code.google.com/p/archos-apps-installer/


Top
   
PostPosted: Sat Mar 26, 2011 9:33 am 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sun Sep 27, 2009 12:47 pm
Posts: 210
Ive got a problem here. Ive installed the market, did everythin it sid to, reboot etc. Started back up and selected market, it opened (whote screen) and just closed. I note in applications under all the likes of google services framework isnt there. Ive reset android, no luck. Any ideas please?


Top
   
PostPosted: Sat May 07, 2011 10:13 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Dec 06, 2010 4:18 pm
Posts: 30
SWDT wrote:
Ive got a problem here. Ive installed the market, did everythin it sid to, reboot etc. Started back up and selected market, it opened (whote screen) and just closed. I note in applications under all the likes of google services framework isnt there. Ive reset android, no luck. Any ideas please?

Google disabled the market fix.
If you already used the fix it will still work, if you do the fix now (or again) then it won't work.
This was posted on the xda forum a few weeks ago.
So the market fix doesn't work anymore.
If you have an android phone you can make a backup of your apps and install them on you 70IT (as APK)
That's the way I did it.


Top
   
PostPosted: Sun May 08, 2011 12:00 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Sun Feb 06, 2011 10:36 pm
Posts: 407
Gerda_T wrote:
SWDT wrote:
Ive got a problem here. Ive installed the market, did everythin it sid to, reboot etc. Started back up and selected market, it opened (whote screen) and just closed. I note in applications under all the likes of google services framework isnt there. Ive reset android, no luck. Any ideas please?

Google disabled the market fix.
If you already used the fix it will still work, if you do the fix now (or again) then it won't work.
This was posted on the xda forum a few weeks ago.
So the market fix doesn't work anymore.
If you have an android phone you can make a backup of your apps and install them on you 70IT (as APK)
That's the way I did it.


Somewhere in March I installed the Market with the fix, then in April fix disappeared and then I waited for a week and did the fix once again. Since then everything is working like it should. :) (I can download LauncherPro and others)


Top
   
PostPosted: Sun May 08, 2011 4:35 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Fri Mar 04, 2011 7:36 pm
Posts: 1019
Can you see ADW.Launcher (and ADW.Launcher EX) in the Market? I've never been able to see it without the fix, so that's my yardstick for whether or not the fix works.


Top
   
PostPosted: Mon May 09, 2011 4:28 pm 
Offline
Archos Guru
Archos Guru

Joined: Sun Feb 06, 2011 10:36 pm
Posts: 407
jamie41 wrote:
Can you see ADW.Launcher (and ADW.Launcher EX) in the Market? I've never been able to see it without the fix, so that's my yardstick for whether or not the fix works.


Yes, but for the normal ADW launcher I needed to scroll down a bit... ADW Launcher EX is first in the list and I can buy it for 2.30EUR...


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 416 posts ]  Go to page Previous 117 18 19 20 21 Next

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited