Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Wed Dec 13, 2017 11:42 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Just beeping?
PostPosted: Wed Mar 03, 2010 1:05 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Mar 03, 2010 12:54 am
Posts: 1
I just got my new Archos Clipper and run into trouble..

When I try to skip manually or when it should change the song after another has finished it just stops playing and all I hear is a repeating "beep" sound. Only thing that helps is to reset the player. Happens with a chance of aprox 80%

I drag'n'drop my mp3 songs (audiobitrate 160k - 190k) from an Apple MacBookPro to the player. It makes no difference if I put the songs to the root or to folders.

Any advice what to do? :cry:

cheers :D


Top
   
 Post subject: Re: Just beeping?
PostPosted: Tue Mar 09, 2010 9:45 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Mar 09, 2010 9:44 pm
Posts: 2
Having the same problem - all I can get is beeping - did you find a solution? :?


Top
   
 Post subject: Re: Just beeping?
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 7:55 pm 
Offline
Moderator
Moderator

Joined: Fri Jan 09, 2009 2:02 am
Posts: 1795
Location: Honolulu
In my case the beeping never came back once I moved all audio files to be under a folder. I have a few folders, but no folders under folders.

_________________
a101g9 a70g8 an10g2 sg42 sg5 voy115


Top
   
 Post subject: Re: Just beeping?
PostPosted: Fri Mar 12, 2010 8:53 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Mar 09, 2010 9:44 pm
Posts: 2
I found once I changed my files to mp3 the beeping stopped. Even though the instructions said wma files work, they don't seem to!

Thanks


Top
   
 Post subject: Re: Just beeping?
PostPosted: Tue May 25, 2010 5:16 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue May 25, 2010 4:59 pm
Posts: 1
Location: London
[i]hey just wanted to say that i had the same problem, but i have found that if you copy and paste each music file from your music folder to the music folder on your clipper individually instead of syncing that this solves the problem...and you dont need to convert from mp3 as it seems that it was my wma files causing the problem.

hopes this helps.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited