Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Sun Dec 08, 2019 2:06 am

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Apr 12, 2012 9:20 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Apr 12, 2012 8:10 pm
Posts: 1
hi dear archos fans ,firstly sorry for my poor english

i need help of someone who knows how to fix this kind of issue that i got

so my archos wont run after i installed windows 8 preview yesterday on archos 9 pc tablet .main problem comes when i run flash bios from archos site that my tablet got frozen for 3hours, then i had in force to shut down by holding the power button for a few seconds ,but when i tried to turn on a tablet , windows doesnt load ,not even having a chance through "A" button to acces in bios ,simply all what i can is showing totally black screen with leds from "ON " and "CHG" turned on ,but nothing else can not see or acces on archos 9...even i dont see that hdd is on through led,so just leds from ON & CHG are on.

then i took out also the battery & took out the pluging AC cable,after few minutes again i reinsert a battery and plug AC on tablet , tried to turn on but again nothing happend ...same just black screen with 2 leds on.(CHG & ON)

please if someone has an excperience about this kind of issue will be very thankful

Hope its not some issue that cant be fixed

thanks


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited