Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Thu Apr 02, 2020 2:17 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Dec 15, 2010 8:15 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Dec 15, 2010 7:46 pm
Posts: 3
Hi everyone! I'm new in this forum and have a question: did somebody put a Android Froyo on the Archos 9 instead of the windows OS? I think it could be a good idea to make the tablet a lot faster and smoother. Thanks for help, Yurasik


Top
   
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 10:31 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Oct 23, 2010 12:44 pm
Posts: 31
Location: Yemen
The same as A101... i am intrigued. :-k


Top
   
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 2:25 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Dec 15, 2010 7:46 pm
Posts: 3
Did somebody try to port the firmware off of Archos 101 to the Archos 9, so it'l be not a Windows, but Android OS?


Top
   
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 6:12 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Fri Nov 26, 2010 10:09 pm
Posts: 85
y wouldnt u just buy the android 10.1. sell/trade ur 9 for 101.


Top
   
PostPosted: Thu Dec 16, 2010 10:22 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Jul 12, 2010 2:45 am
Posts: 14
Go here


http://www.android-x86.org/


Top
   
PostPosted: Mon Dec 20, 2010 7:21 pm 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sun Apr 25, 2010 3:30 am
Posts: 59
Location: Chicago, IL, US
Anyone tried this yet? Did the touchscreen and video work properly?


Top
   
PostPosted: Tue Dec 21, 2010 1:12 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Wed Dec 15, 2010 7:46 pm
Posts: 3
What was all of that assembly of letters, signs and abbreviations? is that a kind of a programming script? who was this written for?Thanks, Yulian


Top
   
PostPosted: Tue Dec 28, 2010 2:16 am 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Sat Nov 20, 2010 7:25 am
Posts: 57
yes i put a video up in the other forum. since that video, i've tested froyo and can confirm that froyo does work(quite well) on the archos 9. However, I'm unable to get the touchscreen working, due to my lack of skills loading drivers on android,\. but you can control froyo with a USB mouse. I don't know why the ps2 mouse doesnt work.


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited