Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Thu Apr 02, 2020 12:40 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Dec 14, 2010 7:21 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Feb 03, 2009 5:37 pm
Posts: 12
this is a nice machine but a few more gray hairs, i had my hoyles blackjack game working well but i had an antivirus programme that wasnt working well so i done a recovery it removed my blackjack game with it, since then every time i put the installation disk in for hoyles it says its allready on it , and cancels inst, i have tried all the searches for hoyles cant find it. any help please.


Top
   
PostPosted: Tue Dec 14, 2010 8:14 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Oct 21, 2010 1:08 am
Posts: 34
Sounds like an entry in your Windows registry related to the previous install is still there.
At your own risk! Incorrectly modifying or altering registry entries can disable your windows installation.

Run 'regedit.exe'. Under HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\ look for the hoyles entry. Delete said entry. Try reinstalling software.


Top
   
PostPosted: Mon Dec 27, 2010 1:40 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Tue Feb 03, 2009 5:37 pm
Posts: 12
thanks matey nice one, working fine now. ;)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited