Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Thu Apr 02, 2020 1:59 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Nov 29, 2010 10:08 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Nov 29, 2010 10:05 pm
Posts: 2
hello,
today i buy a archos 9
when i came home i was loading the battery,then i want to start the pc up en it say's operating system not found,this is really weird

what is the problem?

sorry for my bad english


Top
   
PostPosted: Tue Nov 30, 2010 3:56 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Thu Oct 21, 2010 1:08 am
Posts: 34
Did you buy it new in box or used?
Do you have something plugged into the USB port?

The bios is set up to check the USB for bootable items before the hard drive.


Top
   
PostPosted: Tue Nov 30, 2010 5:08 am 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Mon Nov 29, 2010 10:05 pm
Posts: 2
yep new in the box,nothing in the usb port


Top
   
PostPosted: Thu Dec 02, 2010 10:45 am 
Offline
Archos User
Archos User

Joined: Wed Dec 01, 2010 6:46 pm
Posts: 125
Have you checked the BIOS to see if it's recognizing your hard drive?


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited