Forum.ArchosFans.com
http://forum.archosfans.com/

Changed Win7 Starter with Ultimate, all ok but cam driver?
http://forum.archosfans.com/viewtopic.php?f=50&t=41762
Page 1 of 1

Author:  britti [ Sun Nov 28, 2010 9:00 pm ]
Post subject:  Changed Win7 Starter with Ultimate, all ok but cam driver?

Hello to all archosfans,
My name is alex, and I installed succesfully Win7 ultimate with iso loaded on usb, now My A9 is very nice.
I have only a problem with webcam driver downloaded from support fpt, when I try to install, the system refuse it (it says that are not the correct drivers) .
Someone can help me?
thanks in advance to all

Author:  Papo [ Fri Dec 03, 2010 1:36 pm ]
Post subject:  Re: Changed Win7 Starter with Ultimate, all ok but cam drive

Similar issue here. Did a clean installation of Win 7. Windows detects the camera and installed a driver, but can't find a way to use it. It shows on Devices and Printers, but when I click on it, Windows shows a property window for the device. Any suggestions?

Author:  britti [ Fri Dec 03, 2010 4:40 pm ]
Post subject:  Re: Changed Win7 Starter with Ultimate, all ok but cam drive

ok, problem risolved!
web cam now work perfectly.
my problem was because I used a version lite of w7 (without drivers package).
now I use anoter version lite, but with drivers package.
with skype it work very well.

Author:  BAAAASJE [ Sat Dec 04, 2010 1:58 pm ]
Post subject:  Re: Changed Win7 Starter with Ultimate, all ok but cam drive

the cam and the driver are rubbish...

http://www.youtube.com/watch?v=fy1D9i7oZYY
look at it, the cam laggs like shiit

Author:  britti [ Sat Dec 04, 2010 3:59 pm ]
Post subject:  Re: Changed Win7 Starter with Ultimate, all ok but cam drive

no problem with the cam now, 20 min. video call to my friend (video ok....not hd :lol: ...but ok)

Page 1 of 1 All times are UTC+01:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/