Forum.ArchosFans.com

Unofficial Archos Support Forum
It is currently Thu Apr 02, 2020 12:33 pm

All times are UTC+01:00




Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Oct 30, 2010 10:47 am 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sun Sep 05, 2010 6:11 pm
Posts: 175
Location: The Netherlands
Hi guys,

Yesterday I turned my A9 on and my background was black.
I tried to change the background with using right-click personal setting's but it's still black and I Can't change it anymore.
My version of Windows 7 Home Premium is activated and completely legal.
Does anyone know how to solve this issue

_________________
Archos 9 owner


Top
   
PostPosted: Sat Oct 30, 2010 4:14 pm 
Offline
Archos Novice
Archos Novice

Joined: Sat Oct 23, 2010 12:44 pm
Posts: 31
Location: Yemen
You are haunted by the Ghost of Starter!
lol..


Top
   
PostPosted: Sun Nov 21, 2010 7:23 pm 
Offline
Archos Expert
Archos Expert

Joined: Sun Sep 05, 2010 6:11 pm
Posts: 175
Location: The Netherlands
problem solved!

I found out that it was a windows bug, but that didn't help me really.
last week I was just browsing the internet with opera and I right clicked a .jpg picture, there was one option I didn't know there was in any browser ''change desktop background'' so I clicked on it and the standart windows 7 wallpaper was back.

_________________
Archos 9 owner


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+01:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited